Torsdag

Bestämde igår kväll att jag o mamma skulle ta ut hundarna på en runda i skogen kl 9, men halv nio ringde det i min telefon, det var mamma, utan att ha kollat på klockan svarade jag, oj, jag måste ha försovit mig. haha.
Men hon förklarade va klockan va o att hon vilel gå ut me hundarna tidigare, det var ok för mig, sa att ja skulle ställa mobilen på rigning om 2 min, vilket jag gjorde. Jag somnade om och rätt va det var hörde jag en bil som körde in på uppfarten. Vem är det tänkte jag!?
Jag kikade ut mellan persiennerna och fick se en ung kille med reflexväst.
Han visste nog inte riktigt om han hade kommit rätt.
Såg att mamma inte öppnade där inne o jag kunde ju inte gå ut helt bar, jag hade ju inte hunnit klä på mig än.
Mamma öppnade till sist o då skulle han till grannen.
Mina två minuters extra sömn fick jag inte, jag var ju vaken här efter.
Så det var bara att klä på sig och gå ut med hundarna.
Det blåset och blev ganska kallt om öronen, tog ingen mössa för det brukar bli för varmt.
När vi kom hem gick jag o mamma en runda på tomten medans hundarna lekte.
I trädgården har vi nu krokus, snödroppar, blåsippor, vitsippor & en massa annat på väg.
Så härligt när man börjar se dem komma upp.
Nu får man väl kalla det vår.
Ikväll ska jag på nån föreläsning där ett vaktbolag berättar om hur det fungerar med hundar i vaktarbetet, eller hur man ska förklara det. vet knappt vad det ska handla om, men det ska bli intressant iaf.
På tv ikväll är det "criminal minds" , "Efterlyst" & en ny serie där man får följa Allison från Greys Anatomy. Skumt att de gjort en egen serie med henne. Men den får ja väl me ta o följa. haha.
Får kanske spela in det ifall föreläsingen är samtidigt.
Efterlyst får ja nog hoppa över helt o hållet eftersom vi bara har två tv apparater o två videor, så vi kan bara se ett program o spela in ett, svårt o förklara men så är det kopplat. Tror nämligen att det är program jag hellre vill se på fyran o femman samtidigt som det.
Lite sol har tittat fram ida me förresten.. då är det ännu mer vår ju.

Nu bör jag nog ta nånting att äta, börjar bli hungrig.


Strömavbrott & tv tittande

Igår kväll hade vi strömavbrott. Jag blev tokig för ja hade ju ringat in typ 5 program ja ville se o spela in. Det var "Rent hus", "Lost", "Room Service", "Greys Anatomy" & "Fråga Olle". Så när strömmen hadevarit borta en timme kikade jag i tidningen så att allt säkert gick i repris, och det gjorde det som tur va. eller ja, allt utom "Fråga Olle", men det kunde ja väl klara mej utan tänkte jag.
Strömmen gick ca kl 18 & det var himla segt.
Jag satt på toa, som tur va var det en toa med förnster, så jag kunde hitta toapappret fastän att det var mörkt ute.
Jag va vrålhungrig, men syrran o mamma va på Väla så ringde o bad dem att köpa hem en bakad potatis till mig.
Det gick o när de väl var hemma va potatisen kokhet. De hade lagt den i folie och när jag tog ut den ur folien rök den. haha. det är ju en bit från väla o hit. Typ en halvtimme eller nåt.
Den var jätte god!
Men sen när den va slut va det liksom.. Jaha, vad gör vi nu då!?
Ingen ström = ingen dator o ingen tv. Konstigt att man blir helt handikappad av det. Tänk de som lever utan tv o dator.
Plötsligt hände det något och det tog mig några sekunder att förstå att det var strömmen som kommit tillbaka. Alla lampor tändes, datorn sattes igång, kylen & frysen började pipa.
Äntligen var strömmen tillbaka!!
Vi kollade på klockan, den var halv nio..
Herregud slå på tvn tänkte jag! haha
Och jag satte igång tvn, sen sprang jag till den andra tvn o satte igång inspelning på fyran.
Sprang sen t där de andra satt o kolla på "Room Service". Härligt, tillbaka i det normala igen!
De gjorde om ett kök. rätt snyggt enligt mig. Men lite väl mkt kakel tycker jag nog. Hade det varit mer enfärgat kakel hade det väl inte gjort så mkt kanske. Men nu va det ju väldigt mönstrat, hade inget emot kaklet i sig, tyckte faktiskt att det var rätt snyggt, men tyckte nog att de satte det på en vägg för mkt.
Sen va det dax för "Greys Anatomy" då vaknade den vldigt gamla gubben. haha.
Lite segt börjar det bli, George kan väl bara ta o lämna Callie o bli tillsammans me den snygga blonda som ja inte just nu kan komma på namnet på. Sen kan väl Meredith & Derek ta o bestämma sig nångång, de har ju hållt på såhär sen hela serien började tycker jag.
Sen va det äntligen "Fråga Olle". Men såg inte hela, syrran avbröt. Men måste nog säga att jag inte gillar den nya "leken" som är "Pest eller Kolera", den är ju faktiskt trist! Då va ju "Jag har aldrig" som de körde innan mkt roligare, så fick man ju veta lite va de gjort o inte gjort, även om de såklart ljög en del, men det var ju mkt roligare.
Det var en tjej som ja inte vet vad heter + Lars-Åke Willhelmsson som va gäster. Gillar honom faktiskt. Han e skön.
När ja sen spelat in klart på fyran såg jag det också.
"Rent hus", ja..vad ska man säga om det. man blir ju mest chockad av att nån överhuvud taget kan ha det så stökigt, äckligt & ha så mkt grejer på så liten yta.
Programledarna va väl sådär..Den mörka va lite elak nästan. eller elak o elak, hon va inte rolig o hade knappt nån humor tyckte jag. Men fint blev det till slut.
"Lost", där händer ju INGENTING! När ska det börja hända grejer egentligen!? Nu får de snart börja skärpa sig, innan alla slutar kolla på det..
Inte för att jag skulle sluta, men vi kan ju hota med det. hehe.
Jag är för nyfiken o vill veta vad som händer för att kunna sluta följa det.

Sen va det natt, dax att sova..
Jag sov gott inatt faktiskt, skönt!

Helt slut

Vilket pass! En timme, en intensiv timme! Mina ben är som spagetti o mina armar som godis ormar.
Knappt att jag klarar av att skriva här ens. Snacka om hemskt mkt träningsvärk jag kommer ha imorgon. oj oj oj.
Men kul va det iaf, tur det. haha.
Blir väl att ja sticker dit på söndag också.. men frågan är vilken penga summa jag ska betala, vilket som lönar sej me tanke på hur många ggr det är kvar. får räkna på det sen.
Längtar redan till imon då jag hoppas på att sitta mkt framför bloggen  :)

Tisdag

Har inte hunnit sitta vid datorn alls idag. Lite trist.
Men det blev ju desto mer igår då jag satt i flera timmar.
Hinner bara kika in nu o se om det hänt nåt nyt, vilket det hade :)
Ska iväg o träna när som helst. Powerlift är det som gäller.
Ska bli skoj, första gången nu på jätte länge. Vill ju så gärna bli mer hälsosam och gå ner i vikt.
Detta är ett utav stegen dit.
Får be mamma spela in alla program man missar ikväll.
Bland annat House & Bygglov på tv4.

På tv

Ikväll komemr jag se på tv3 kl 20.00. då är det nämligen "Simon & Thomas". Ikväll är det en tjej som vill flytta ihop med sin pojkvän, men pojkvännen har så stökigt att hon knappt vill flytta in. Men det fixas ju när Simon & Thomas är på besök. Det kommer jag se, men sen om jag ser hela, det får vi se, för har ju sett i reklamen att de använder hemska hysteriska färger i inredningen. Vilket jag inte gillar.
Jag tycker att det ska vara ljust i hallar. De har målat svart.
Sen i nån datorhärna hade de limegrönt. Där blir man ju redan lite knasig i ögonen pga dator skärmen, ska man bli ännu mer psyko av färgen nu me?? Sen hade de nån hemsk taper me orange o svart va d nog i vardagsrummet tror jag, också hemskt.
Men jag gillar ju indredningsprogram, så vad gör man!?!?!

Sen kl 21.00 är det Kanal 5 som gäller, då är det CSI NY. Det bara måste man ju se.
Kan knappt hålla isär de olika CSI nu, men vet vilka som är med i de olika iaf. Ett CSI som jag absolut inte klarar av att kolla på är CSI MIAMI, har ni sett det nån gång?
Jag blir totalt knäpp p åhan med rött hår och solbrillor nämligen. Horatio heter han nog förresten. Han är ju bara såååå störig. Haha.
Men i brist på annat går det väl det me. Typ nån gång runt midnatt o man har problem att somna, då kan det gå bra.
Nu piper maten i mikron..


Väder

Överallt pratas det om vädret, alltid har det pratats om. Men tycker nog att det pratas och skrivs om nu mer än nånsin. Håller ni med?
Inte så konstigt eftersom vädret o en massa annat på denna planet håller på att förändras. Jag tror tex att alla årstider kommer att försvinna tillslut och att vi bara kommer ha någon sorst blanding mellan vår o höst. iaf här i sverige.
Himla trist om det blir så, jag älskar ju Sverige mkt på grund utav våra 4 årstider. Det är så härligt ju nu när det är vår att vakna upp av att fåglarna kvittrar, se solen kika in genom persiennen o öppna dörren o se grönska.
Men hur kommer det då bli sen? Kommer det bli en konstig mix mellan alla årstider eller kommer vi att ha gått under innan vi kommit så långt?
Usch va detta blev hemskt nu.. Fy sjutton. Jag vill ju att vi ska ta hand om vår planet så vi kan bo här o turas om allihop. Djur, växter och människor...för vi männsikor räknas inte som djur när man nämner djur o växter va??
Eller räknas vi som djur då? Hjälp mig att få rätsida på det är du snäll!!

Vädret ida kan inte heller bestämma sig såklart, det är molning, kallt, blåsigt men så plötsligt kommer solen fram, men stannar bara två sekunder. Man rullar ner persiennerna för att inte bleka möbler eller varför man nu rullar ner!? Jag vet inte det heller egentligen. Eller är det för att växterna inte ska bränna sig?
kan du hjälpa mig att lösa detta med?
Hur som helst, man rullar ner men hinner det knappt förens man går o rullar upp igen för solen har försvunnit spårlöst. men så kommer solen igen o man går o rullar ner. Men sen försvinner den.. ja, så håller det på. Men nu har ja låtit persinnerna vara nere, så det ser väl ut som om här inte bor någon. haha.
Men jag har ingen lust att springa o dra dem upp o ner hela tiden, blir lite jojjo grejs då ju.

Aj aj, min häl somna precis.. satt med hälen i golvet alldeles för hårt o alldeles för länge tydligen.
Men om en minut har det nog gått över. så jag längtar tills om en minut..........

.............Ah, skönt. Nu har det gått över.

Hmm, hungrig är jag men alla andra e inte hemma förän sent, vad ska jag göra för mat till mig själv? Vi ska ju äta middag ikväll när de kommer hem...
Jag tar korvstroganoff som blev över för några dagar sen förvarat i frysen. Älskar korvstroganoff, undrar om inte det är min favorit rätt nu för tiden?
Mmm, ska bli gott.

Ska gå o stoppa in maten i mikron nu.

På återseende!


Tävlingar

Tycker det är super kul med tävlingar.

Vann förresten en webcam på http://designadinblogg.blogg.se
Wohoo! Lucky me!

Men förstår på folk att många tycker att det tar över bloggvärlden, håller inte riktigt med men vill gärna vara så många till lags som möjligt, så jag stratade en ny blogg, så kör nu dubbelt me andra ord. Haha.
Denna vanliga med mitt vanliga bloggande och http://finaelina.blogg.se/tavlingar där jag samlar alla tävlingar.
Då slipper mina vanliga inlägg försvinna bland tävlingsinläggen. Smart va!?

Finns ju fler sidor med tävlingar, du hittar några i kategorin Tävlingar där jag skrivit vart jag hittat tävlingar jag lagt in.

Fortsätt gärna att besöka båda mina bloggar :)

Puss o kram

Natt

Alltså, det är så typiskt mig att aldrig komma i säng.
Fast ida har ja ju mest legat i soffan eftersom jag mått dåligt.
Mår mkt bättre nu som tur är, antagligen just för att jag legat still.
När man legat nästan hela dagen vill ju knappast gå o lägga sej igen..
Eller hur!?
Imorgon är det hundkurs, då ska det bli stadsvandring med alla hundarna. Undrar hur det kommer gå. haha.
Hoppas verkligen att jag mår bra imorgon o att det slutat blåsa, för annars vågar jag nog inte åka dit.
Värsta stormen ute ju. Min hund är så liten att hon kanske flyger iväg. Fy va dum ja va nu.
Klart hon inte flyger iväg, men det kan ju trilla takpannor o gud vet vad.
image64
En bild på min lilla stjärna Alva som valp.



Tävlingar

Här har jag samlat lite fler tävlingar, herregud, det finns ju hur många som helst därute. Härligt!

Dessa hittade jag bland annat hos Levandeljus.




image181


Det är GucciMama som har tävlingen. Du hittar den här!

AVSLUTAS FREDAG 29/2 KL 20.00






image988



På bilden visas Läppbalsam & en Eight Hour Cream från Elizabeth Arden. Ordinarie pris på dessa är 350 kr.
Det är Livet på Stenvreten som har tävlingen. Vill du tävla, tryck här!


AVSLUTAS 1/3 KL 21.00






image2374

Lilija har en tävling i samarbete med Raz där du kan vinna en tavla föreställande Johnny Depp.
Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :)
Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är?
Kolla in tävlingen här för att delta du också. Lycka till!


AVSLUTAS 10/3






Blogg mumsrumpa : Emilias blogg, Min egna tävling!



Denna tävling är det Mumsrumpa som har, du hittar den här.


AVLUTAS NÄR KOMMENTAR 199 ÄR SKRIVEN






image2.jpg


image1.jpg


Just nu pågår en tävling hos "En Mölnbobos Liv", det är en sångpåse innehållande 5 sånger som ni själva väljer ut av 10 färdiga sånger. För att vara med och tävla måste ni kopiera in detta stycke i er egen blogg och sen kommentera detta inlägg och ange er länk där ni tipsar om tävlingen. Sångpåsarna är gjorda av Sygalen, kika gärna in där också. Hon kan ta emot beställningar på sångpåsar ifall ni vill ha en och inte vinner. Tävlingen pågår till den 7 mars kl 00.00. Glöm inte att ange er mailadress.

AVSLUTAS 7/3 KL 00.00




image63


Detta kan du vinna hos Norna. Tryck här för att komma till tävlingen.

AVSLUTAS TISDAG 26/2 KL 23.59




Det var en del av alla de som finns ute. Lycka till!

Lite mer info om mig

Did
Didn't

Snott den här listan från någon
Hörselskada
Sniffat bensin
Rökt en cigarett
Rökt en cigarr
Varit full
Hånglat med någon av samma kön
Varit kär
Skolkat

Varit i knytnävsslagsmål
Rymt hemifrån
Haft känslor för någon som inte känt samma sak
Blivit arresterad
Hånglat sen ångrat det
Ljugit för en kompis
Legat med en medarbetare
Sett någon död (inte bild eller film) (om nu djur räknas!?)
Sett någon dö (inte bild eller film) (om djur räknas här med!?)
Varit i Kanada

Blivit attraherad av någon med motsatt kön
Blivit attraherad av någon av samma kön
Hatat livet
Flygit
Spytt i en bar
Sett en del av dig själv brinna
Ätit sushi
Åkt snowboard
Crowdsurfat under en konsert
Varit på konserter
Varit i ett våldsamt förhållande
Tagit smärtstillande
Älskar eller saknar någon just nu
Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
Gjort en snöängel
Haft ett te-party
Byggt ett sandslott
Hoppat i en vattenpöl
Lekt uppklädd
Hoppat i en lövhög
Åkt släde
Fuskat när du spelat spel
Varit ensam
Somnat i skolan/på jobbet
Använt ett falskt id
Tittat på en solnedgång
Varit med i en jordbävning
Rört en orm
Sovit under stjärnorna
Blivit kittlad
Blivit rånad

Blivit missförstådd
Tagit hand om ett råddjur/en get
Gått mot rött
Kört mot rött
Blivit avstängd från skolan
Varit i en bilolycka
Haft kramp
Känt dig utstött
Ätit ett helt glasspaket på en natt
Dansat i månljus
Hatat ditt utseende
Varit vittne till ett brott
Ifrågasatt ditt hjärta

Borde ha ifrågasatt ditt hjärta
Varit besatt av post-it lappar
Gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
Varit vilse
Simmat i havet
Känt som om du håller på att dö
Gråtit dig själv till sömns
Lekt polis och rånare
Sjungit karaoke
Betalat för mat med bara mynt
Gjort något med dig själv som du inte borde gjort
Fångat en snöflinga på tungan
Dansat i regn
Skrivit ett brev till tomten

Tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
Blåst bubblor
Gjort upp eld på en strand
Förstört en fest
Åkt rullskridskor
Fått en önskan inslagen
Haft sex med en apa
Burit pärlor
Hoppat från en bro
Ätit hund/katt-mat
Sagt till en främling att du älskar honom/henne
Kysst en spegel
Kysst en bild
Sjungit i duschen
Dagdrömt
Drömt att du gift dig med någon
Limmat fast din hand i något
Fastnat med tungan i metall
Kysst en fisk
Varit en cheerleader
Suttit på ett tak
Skrikit så att du inte fått luft
Byggt en kärra
Pratat i telefon i mer än sex timmar
Stannat uppe hela natten
Inte duschat på en vecka

Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
Klättrat i träd
och haft en träkoja
Är rädd för att titta på skräckfilm ensam
Trott på spöken
Brutit ett ben (nyckelben)
Fångat en fisk och sen ätit den
Fångat en fjäril
Skrattat så mycket att du grät
Gråtit så mycket att du skrattade
Fuskat på ett prov
Glömt någons namn
Sovit naken
Svimmat
Gråtit på tunnelbanan
Haft sex på offentlig plats
Pratat med en främling i mer än fem minuter
Gett en uteliggare mer än 50 kronor
Gett en uteliggare mer än 100 kronor
Spottat på någon jag ogillat
Haft sex i en IKEAsäng
Haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
Varit svartsjuk
Färgat håret (permanent färgning)
Tonat håret (ej permanent färgning)


Storm

Vilket väder det är ute!
Blåser som bara den, inget kul alls. Får ju passa på nu och kolla bloggen o så ifall strömmen skulle gå.
Tv bilden börjar redan halvt försvinna, den hackar o ljudet försvinner.
Inte alls särskilt kul.
Stackars de som följer Lets Dance.
Brandvarnaren gick för en stund sen, jag satte mej upp ur soffan direkt och letade efter ELD, men den enda eld jag kunde se var ju i kaminen och den var stäng, men antagligen hade den blivit för hårt åtragen så det hade puffat ut lite rök.
Det var bara att vifta lite med en tidning under varnaren & öppna spjället eller va det är lite grann sen blev det tyst igen. Skönt!
Tur att det finns brandvarnare.

På tal om nåt helt annat så är syrran i Norge tillsammans med snön.
Jag måste erkänna att jag saknat snön denna vintern, trots att den kan uppfattas ganska jobbig när den väl är här. Man måste ju ha så tjocka o klumpiga kläder, man plumsar rundor o halkar stup i kvarten.
Man blir blöt genom kläderna om man inte är rätt klädd o att gå i stan är knappast nåt man gör frivilligt.
Men jag saknar den ändå. Önskar att hon kunde ta hem lite till mig.
Men de har redan packat så fullt i bilen, då det hade ju inte fått plats.. om det nu hade gått att få med sig hem överhuvud taget vill säga.

Skulle åkt o sett på bio med en kompis ida som jag inte träffat på evigheter..känns det som iaf.
Men då blir man halv sjuk o kan inte sticka nånstans så det blir till att få ligga i soffan istället o höra hur vinden tar tag i huset så att väggarna håller på att rasa samman.

Fredag!? jadu, idag är det faktiskt fredag. knappt att jag kan fatta det. Jag börjar bli hungrig känner jag, vad ska man kunna äta? ingen aning. Är så trist att laga mat ibland. idag är en sån dag då jag inte har lust att äta, fast är man hungrig så är man. Då måste man ju äta, annars typ stupar man..vilket jag ju gör lite halvt iaf eftersom ja typ bara klarar av att ligga i soffan ida.

Jaja, nu har ja allt gnällt så det räcker.. nu ska ja ge mig ut i bloggvärlden o se om ja hittar någon ny tävling med ett roligt pris som jag vill ha.
vet att jag tävlar överdrivet mkt, men herregud..det måste man ju för att vinna något.

Fick mitt halsband igår förresten, så himla fint det var. Har ingen bild än där jag har det på mig, men här är en bild från tävlingen.

image62


Visst är det fint!?

Nu ska ja ut o leta i tävlingsdjungeln.. Wish me luck :)

Man blir så glad

såg att antalet kommentarer har kommit upp i hundra nu :)
älskar kommentarer, blir så glad när jag ser att jag har fått en ny.
Men jag vill ha fler.. kommentara vad du vill o när du vill.. please!

Underbara låtar med Takida

Sitter o sjunger med och njuter framför datorn med Takida-Curly Sue i högtalarna. Den är ju bara sååå himla bra!
En annan låt som är toppen med Takida är Give in to me.

Underbara smycken!

Kollade in på en ny (för mig är den ny iaf) sida som heter Betties Galleria. De har många fina smycken!

Detta är några utav mina favoriter:


Vattenmelon med silverkedja 149 kr


Svart körsbärsarmband 99 kr


Bamboo örhängen runda silverfärgade 89 kr


Silver armband i Nicole Richie stil

Älskar ett som är ett skivat äpple med som finns att vinna (se tidigare inlägg) men det var slutsålt :(


Tävling - Presentkort Halens

Jag vill så gärna vinna ett presentkort på 1 000 kr hos Halens.
Jag tävlar om det hos Käthe.
Vill du också tävla gå in här.



Detta är min outfit under tusenlappen:

image62



- Linnen brunt & natur (2-pack) 120 kr
- Snygga, korta skorts 149,90 kr
- Sandaler (Morgan "Kenya") 449 kr
- Långt halsband med stort vitt hjärta i silver färgad kedja 99,90 kr
- Örhängen & armband av trä (set) 129,90 kr


TÄVLINGEN AVSLUTAS TORSDAG 28/2 KL 22.00


Liten ändring... Dagens grej.

Alltså, man måste få ändra på lite grejer..
eller hur!?
Jag har märkt nu sen jag kom hem ifrån besöket hos min pappa att jag inte har lika mkt tillgång till datorn här hemma som jag kunde ha där.
Så jag måste tyvärr ändra dagens grej lite, jag kan tyvärr inte lägga upp en ny grej som jag tycker är rolig och samtidigt onödig och himla nödvändig varje dag.
Jag hinner tyvörr inte med det.
För först ska jag få tid vid datorn, som jag delar med hela familjen + att jag ska leta upp en kul sida me massa prylar + att jag då ska hitta en kul pryl o sen ska ja då skriva om den o så.
Jag tycker att det är super kul, men kommer tyvärr inte hinna med det varje dag framöver, så att ni vet om det.

Tävlingar

Finns en hel del tävlingar ute bland alla bloggar just nu.

Jag hittar dem bland annat på  Bloggtävlingar & Tävlingstips.

Här är en del utav dem:




image3561


Du har du chans att vinna Cath Kidstons mysiga handcreme i plåtask i doften "rose & carnation" hos Junitjej. Rose & carnation är en läcker doftbukett av rosa rosor och vita nejlikor med delikata inslag av citrus och gröna blad med inslag av sandelträ.
Asken är, precis som Junitjej har skrivit på sin blogg, fin att spara till knappar, nålar och andra småsaker när handcremen tagit slut.
Handcreme är väl det man dessutom behöver allra mest nu på vintern, när händerna är torra utav all kyla och vant användande.
Värde 79 kr.
Här kommer du till tävlingen!


TÄVLINGEN PÅGÅR TILL LÖRDAG 23/2 KL 22.00





image60


Du har chans att vinna ett par väldigt fina kron örhängen hos Phasion.
För att komma till tävlingen tryck här.


TÄVLINGEN AVSLUTAS SÖNDAG 2/3





image329

Detta super snygga halsband kan du vinna hos Sara.
Förklaring på utseendet: Långt halsband, cateye på vaxat snöre. Stenarna är rosa och Lila

Hon har även ett tröstpris till en utav de som deltar:

image330

Detta armbandet va ju såååå snyggt!
För att komma till tävlingen tryck här.
Vinnaren presenteras på Saras blogg under kvällen den 29/2.


TÄVLINGEN AVSLUTAS FREDAG 29/2 KL 15.00





image3492


Nu har du chansen att vinna detta snygga fodral ifrån ORDNING&REDA hos Prinsessan.
Väskans värde är 349 kr.
Jag håller på att spara pengar till en bärbar och egen dator så att jag kan blogga mer. Vår dator används nu utav hela familjen, inet så lätt att komma åt då.
Detta fodral skulle få mig att bli om möjligt mer motiverad att spara varje liten slant, varje liten femtioöring!
Tävla gör du här.


NÅGOT SLUTDATUM ÄR EJ UTGIVET





image61

Nu kan du vinna detta underbart fina armband från Bags And Fashion hos Rebecca.
För att tävla tryck här.
Vinnare utses tisdagen den 26 Februari.


TÄVLINGEN PÅGÅR TILL NATTEN MELLAN MÅNDAG & TISDAG KL 00.00
(Jag gissar att det är mellan den 25 & 26 feb med tanke på då vinnaren utses)






image583

Du har nu chansen att vinna en utav 10 st Havtorn Hudcreme från Weleda (Värde 78 kr) hos Flachsan.
För att tävla tryck här.
Jag rekommenderar den skarpt, jag använder den, men min tog slut förra veckan.
Den är så skön, bra och doftar underbart. Påminner lite om apelsin/klementin. Faktum är att när jag en dag satt på bussen och smorjde in händerna med den sa någon "mm, det luktar klementin".


TÄVLINGEN AVSLUTAS TORSDAG 28/2 KL 12.00
(Vinnarna utses senare samma dag)





image1212

Du kan nu tävla hos LinnRuby&Millan om detta otroligt underbara och uppiggande halsband från Betties Galleria värde 79 kr.
För er som inte ser så är det ett skivat grönt äpple. Jag köpte gröna skor på Topshop när jag var i Stockholm för några veckor sen, (måste lägga upp bild på dem snart) detta halsbandet hade matchat dem såååå bra! Jag vill ha vill ha vill ha! Hade jag vetat var Betties Galleria ligger, hade jag stuckit dit first thing imorron o köpt ett.
För att tävla tryck här.


TÄVLINGEN AVSLUTAS TISDAG 26/2

Dagens grej


Denna pumpen till en petflaska skulle jag hemskt gärna vilja ha.
Hur ofta har man inte varit sugen på läsk men inte velat öppna den för att man vet om att man inte kommer dricka upp hela innan kolsyran försvunnit.
Med denna pump från smartasaker.se löser sig det problemet. Man bara skruvar på korken och pumpar ut luften så sipprar ingen kolsyra ut ur korken.
Den kostar 49 kr, men tänk alla pengar du kommer spara på att inte slänga en massa läsk utan bubblor.

Tävling

Crazyfashion har en ny tävling, där hon tävlar ut en väska. Ingen bild på den har kommit än.. jag är dönyfiken. Väskan man kunde vinna hos henne sist va ju jätte fin, så skulle tro att denna är det me.

50 fakta om mig..

1. När gick du upp idag? 
Elva eller halv tolv  

2.Diamanter eller pärlor? 
Pärlor


3. Senaste filmen du såg på bio?
National tressure 2 

4. Favorit-TV- program?
Grey's anatomy

5. Vad åt du till frukost?
2 bullar med aprikos marmelad  

6. Vad är ditt/dina andra namn?
Charlotte

7. Din favoritmat?
 Korv stroganoff

8. Vilken mat gillar du inte?  
Lever

9. Favoritchips?
Lättsaltade potatischips, estrella 

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? 
Lyssnar mest på min mp3 eller radio 

11. Favorit låt?
Louis Armstrong - What a Wonderful World

12. Senast inhandlade paret skor? 
Köp 2 betala för 1 på topshop i Sthlm

13. Vilket är ditt största intresse? 
Indredning 

14. Vilka är dina favoritkläder?
En svart tunika med knappar & ett par diesel jeans

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Australien 

16. Vart i världen har du varit?
Sverige (såklart), Danmark, Kreta & Rhodos.

I mars blir det även Tallin..

17. Var vill du dra dig tillbaka? 
I ett hus nära till vänner, hav, skog och natur. 

18. Favorittid på dagen?
På kvällen, när alla andra i familjen kommit hem.  

19. Var är du född?
Danderyd

20. När är du född?
31 december 1986.  

21. Hur många tatueringar har du?
Inga alls.

22. Favoritfärg? 
Grön.

23.Coca Cola eller Pepsi?
Inget av det, om jag ska välja läsk blir det fanta. Annars är alltid vatten godast!

24. Vad gör du helst på sommaren?
Njuter av värmen.
 
25. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Definitivt en nattuggla


26. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr, fler som ser mina finger naglar 

27. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Rädd för att det inte finns något att berätta

28. Vad ville du bli när du var liten?
Prinsessa

29. Bästa barndomsminnet?
När jag sitter i farfars knä och han sjunger "Kan du vissla Johanna" 

30. Varit i Afrika ?
Nej, men hade varit spännande.

31. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Hmm, nej. Men i plastpåsar faktiskt.

32. Varit med om en bilolycka?
Inte, som tur är. 

33. Favoritdag i veckan?
Stämningen är alltid bäst på en fredag.  

34. Favoritrestaurant?
Pepelino (Ängelholm)
 
35. Favoritblommor?
Gerbera
 
36. Favorit-snabbmatsrestaurant
Burger kings pommes, Max nya fina restauranger och McDonald's El Maco burgare

38. Äger du en cykel?
Ja, en gammal begagnad. Men brukar låna mammas.

39. Vem fick du senaste mailet från?
Mamma

40. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort på?
Använder inte kreditkort.

41. Läggdags?
Lite olika. Idag blir väl klockan två/tre när ja dimper ner i sängen kanske.

42. Senaste personen du åt middag med?
 Mamma o låtsas pappa

44. Vad lyssnar du till just nu?
Datorn som står igång.

45. Vilken färg dominerar i din garderob?
Svart

46. Har du någon partner?
Nej

47. Finns det någon blogg du besöker dagligen?
Ja, en del

48. Vilken/vilka tidningar läser du helst?
Kreativa Kvinna & inredningtidningar

49. Prenumererar du på någon tidningen, vilken/vilka isåfall?
Kreativa Kvinna & Mat Magasinet

50. Vilka språk kan du?
Svenska, en del engelska och lite tyska


Nu vet ni lite mer om mig, är det något mer ni vill veta, säg bara till.


Finns nu som spel..


Detta har iaf jag aldrig sett som riktigt spel innan, mer ett spel som finns i huvudet. Men det är inte så konstigt eftersom det enligt kitsch.se (där jag också hittade detta spel) inte funnits som spel tidigare.
Man har ju spelat det en hel del gånger, men det var evigheter sedan sist.
Det kostar 100 kr vilket ju inte är så farligt.

Vill ha!


Åh, va snygga de var!
Finns i små & stora på kitsch.se. De små kostar 30 kr & de stora kostar 40 kr.

Söndag kväll


Imorgon är det nya bullar. Då ska jag vara uppe ur sängen senast nio, isch pisch. det är jag inte van vid.
Hur ska det gå? Jag som blivit en riktig nattuggla..
Vad ska jag ta o göra imorgon då!? jadu, det blir nog att kolla igenom lite scrapbooking grejer som jag har här hemma.
Borde väl ta o skicka iväg lite bilder på hunden Alva också, så att jag kan göra ett Alva album.
det är hon definitivt värd :)

Dagens grej


Denna snygga och ovanliga smyckeshängare hittade jag på favoritsaker.se där den finns i svart. Hängaren kostar 249 kr, men fungerar ju både som hängare, anslagstavla och konst.
Den är 36cm bred, 28cm hög och 3cm djup och fästs med skruvar (medföljer) i väggen.

Tävling

image4038    image4039
Vinn detta jätte fina halsband (värde 599kr) från M925/ Stylistonline.
Tävlingan annordnas av Alexandra. Läs om tävlingen och delta.


Tävling

Jag är med och tävlar om ett ett väldigt fint myspaket sponsrat av t4u.se. Jag hoppas verkligen att jag vinner det! Tävlingen arrangeras av JunitjejLäs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till torsdag den 21/2 kl. 20.00 på dig.

Tävling

Armband - 001011 - White Nautical

Detta fina armband från BagsandFashion i konstläder & guldmetall kan du vinna hos Patricia.
För att komma till tävlingan tryck här.
Armbandet är 2 cm brett & 7cm i diameter

Tävlingen avslutas söndag 17/2 kl 20.00

Dagens grej

image58

Denna ursöta nalle hittade jag på coolstuff.se. Det är inte en vanlig nalle utan om man värmer honom i micron håller han värmen i 2 timmar. Inte dåligt.
Tänk o krypa ner me en varm & go nalle när vädret är såhär. Den kostar 219 kr, men vad gör man inte för att få upp värmen i kylan.


Dagens grej 2

Nu kommer dagens andra grej..precis som lovat. måste skärpa mig imorgon o komma ihåk o lägga upp en.



Stövelskaften hänger ju alltid, om det inte är en mirakel stövel förstås.
Man vill ju inte att skaften ska bli rynkiga, smutsiga o fula. Då är dessa Boot Support suveräna!
Man kan även hänga upp dem i snodden för att spara på golvytan.
Du hittar dem på inreda.com och de kostar 79kr och säljs i 2-pack.

Tävling

image261image262
Den svarta är 1:a pris & den vita är 2:a pris.
Jag tycker att de är så fina att jag nog kommer att göra om de till hången om jag får dem. :)

Det är den goa tjejen Sara som har tävlingen.

Avslutas 15/2

Tävling

image101


Denna bloggdesign kan du vinna hos A Piece Of Me.
Tävlingen hittar du här.

Avslutas 20/2 kl 00.00

Tävling

Jag tävlar om ett snyggt diskset hos Junitjej. De fina produkterna är sponsrade av  Happy Lina. Tävlingen pågår till tisdagen den 19/2-08. Du kan läsa om tävlingen här. Var med och tävla du också!! Meddela Junitjej om att du är med.

Tävling

THEODORSMAMMA TÄVLAR UT!
Tävlingen hittar du här!

Tävlingen avslutas fredag 22/2 kl 19.00

Dagens grej nr 1

Alltså, igår glömde jag det igen. Det var alla hjärtans dag + att syrran fyllde år..
Men för att kompensera den missen lägger jag ut två stycken idag.. här har ni den första



Detta är en ståltvål från inreda.com. Man gnuggar händerna med denna under rinannde vatten för att få bort lukt på fingrarna från bland annat lök och fisk. Har en själv och det låter otroligt men det fungerar faktiskt!
Denna kostar 70kr & visst är det värt det!?

Tävling

Mefashion har en tävling på sin blogg. där man kan vinna ett par skor från Steve Madden.

image1858









Hon ville att man skulle skriva en kort kommentar om hur man skulle matcha skorna, men jag tyckte det var roligare att göra ett kollage.

Såhär skulle jag matcha om jag vann:
(allt är hittat på asos.com)
image57



Tävlingen hittar du här!

Tävlingen avslutas 26/2



 


Tävling

tävla vinn designa din blogg blogghjälp bloggdesign
Hos designadinblogg.se kan du vinna denna webcam.
Jag är definitivt med i tävlingen :)

Tävlingen avslutas 24/2

Tävling

image2443
Detta otroligt snygga rosetthalsband från cocoo.se kan bli ditt hos Kelly. Tävlingen hittar du här.
Jag är självklart med och tävlar!

Avslutas 29/2

Tävling

Ett halsband kan du vinna hos Erik, tryck på längen så kommer du dit.
Lycka till. Speciellt till mig själv :)
Kul att han vill ha en tävling såhär på alla ♥ dag

Tävlingen avslutas måndag 18/2 Kl. 12.00

Tävling

image542image543
Någon utav dessa fina filtarna kan bli din om du går in här på Bustaxen Abbys blogg.

Tävlingen avslutas 18/2

Tävling

image573

Denna svarta mascara kan du vinna här.

Tävlingen avslutas 17/2

Tävling - Avslutad

image56
Detta fina set med dusch gel & lotion kan du vinna hos Mixed.
Bara tryck på länken så kommer du dit.
Jag skulle hemskt gärna vinna!

Avslutas 14/2 kl 22,00

Tävling - Avslutad

image55
Jag behöver vinna en klocka att ha runt halsen.
Behöver du med det så hittar du tävlingen här.

Tävling - Avslutad

image54


Denna tävling hittar du här.
Om du vinner får du detta:
En hjärtformad handvärmare, en hjärtsked, en tablettask (lakrispastiller) och 2 st små chockladbitar.

Tävlingen avslutas 13/2 kl 00,00

Dagens grej

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga.. jag lovade er dagens grej i dag, någon gång efter kl 16.. o det är nu tydligen :P
image53
Hittade dessa glamorösa diskhandskar bluebox.se. Visst, det har funnit en hel del olika o roliga diskhandskar ute på marknaden ett bra tag nu, men dessa tyckte jag ändå va värda att visa upp. De är lite extra roliga o fina tycker jag.
Handsken är dekorerad med "diamanter" och en avtagbar ring, vilket jag tyckte va himla skoj.
Den kostar 125 kr, men är det glamour så är det!

Rekord

Herregud..
Ni har slagit rekord!!
Tack alla som varit här inne o kikat.
det är så kul o se hur linjen pluttar uppåt :)

Slagit mitt tidigare rekord med nästan det dubbla :D

Jippie!!

Skulle vara kul om ni kunde lämna en liten kommentar när ni varit här inne o svängt.

Räcker att bara skriva "Hej" om ni så vill :)

Nu är det läggdags, ska upp så tidigt som halv sju eller sju imorgon..

Sen blir det över sex timmars bussresa mellan nyköping och skåne..
Då ska det sovas, läsas o snaskas.
Har vart på ica o storhadlat inför min långa resa..
Inhandlade bananer, choklad, nötter, tre tidningar o en juice.
Man får ju köpa lite av varje, man vet ju inte vad man är supen på att hitta på.

Hade tänkt ladda mp3n me massa nya låtar me, men det har ja glömt.
Typiskt.

Sov så gott o ha en trevlig onsdag imorgon, kommer inte komma in förrän ett tag efter fyra nångång.
Miss u allready!

Dagens grej

Dagens grej nr 2 såhär på natten kommer ifrån samma ställe, de hade så mkt kul här. happylina.se


image51

Det är en vinglashållare till badkaret. Denna otroliga lyx kostar bara 65 kr.


image52

Dagens grej

Missade att lägga in dagens grej igår.. så därför lägger jag ut två nu o sen en til ikväll. alltså onsdag kväll.
Här kommer nr 1:
image50

Blir ni också irriterade när sleven/gaffeln/stekspaden eller vad ni nu använder för verktyg trillar ner i grytan eller pannan. Här är det perfekta redskapet för att förhindra detta - slevstoppen!

image49

Den finns på happylina.se och kostar ynka 25 kr

Tävling

image48
Detta paket kan du vinna hos Junitjej om du går in här

Tävlingen avslutas lördagen den 16/2  kl. 12.00

Livslängd

Gjorde ett test på denna sida: http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html
Man kan där räkna ut sin förväntade livslängd.

Min blev 86 år. ("Mycket bra resultat!" stod det)

Såhär stod det om mig:
Du har goda chanser att leva längre än dom flesta.
Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet.
Precis som man ska göra.
Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare.
Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre.
Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig.
Vi är intresserade av att det går bra för dig.
Jag önskar dig lycka till. 
PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!

Tävling

image47
Denna hudkräm kan du vinna här.

Avslutas 20/2 Eller när 51st har deltagit i tävlingen

Tävling

image46
Har inge hål i naveln, men känner folk som har så detta skulle bli en present isf.
Tyckte att det var himla stilrent o snyggt.
Hoppas jag vinner:)
Som ni alla säkert vet vid detta laget så älskar jag tävlingar.
Du hittar denna tävlingen här!

Tävling - Avslutad

image45
Det är Jessica Schön som har tävlingen på sin sida!
Här hittar du tävlingen!

Avslutas ons 13/2 kl 21,00

Tävling

image44

Dessa tre par örhängen kan du vinna här.
Visst är de fina!

Tävlingen avslutas torsdag 14 feb (alla ♥dag)

Tävling

image43
Detta set kan du vinna här.
Så snyggt!

Tävlingen avslutas söndagen den 17 februari

Tävling - Avslutad

Viktoriatomic.se tävlar nu ut 3 par bambohoops med texten ?I love you? i. Jag deltar i denna tävling och uppmanar även dig att göra desamma!

Tävling - Avslutad

image42
Denna tävling hittar du här.

Skulle jag vinna hade jag velat ha antingen bild 3 eller bild 4.

Jag hade gärna tagit allihop, men det går ju nog inte. hehe
Men om vi nu säger att jag skulle vinna alla så skulle jag sätta..

Bild 1 i mitt "pysselrum" färgerna där går mkt i vitt och denna hade varit perfekt ovanför mitt skrivbord
Bild 2 i mitt o syrrans vardagsrum för vi har turkost o brunt som färger i det rummet
Bild 3 i mitt egna rum, dvs mitt sovrum. den hade passat mina färger perfekt
Bild 4 skulle jag ge till min bästa vän Emma som är i Australien, hon älskar att sjunga o den hade vart så snygg på hennes vägg :)
Bild 5 hade jag kunnat placera precis var som helst, men ovanför en stereo eller liknande hade varit kul.

Så snygga foton!
I LOVE THEM!!

Det visade sig att jag trodde att det var ett helt annat datum idag, så ja trodde att tävlingen fotrfarande va igång. too bad :(

Tävlingen avslutas 11/2 kl 24.00

Tävling - Avslutad

Modeakuten har en ny tävling!
image40image41

1.pris Satin pumps valfri storlek
2.pris Satin pumps valfri storlek
3.pris Satin pumps valfri storlek
4.pris Valfritt par Bamboo Örhängen ur hennes shop
5.pris Valfritt par Bamboo Örhängen ur hennes shop
6.pris Valfritt par Bamboo Örhängen ur hennes shop

Jag vill verkligen vinna!
Jag har storlek 39 i skor.. :)

Tävlingen hittar du om du trycker här.

Avslutas Onsdagen den 20 Februari


Ny favorit

Hittade en sida med mkt iredning.. kolla in.. http://www.designdirekt.se/

Dyr eller billig?

Detta är två speglar, som jag tyckte var ganska lika, men samtidigt ganska olika..

image39


Den vänsta är från IKEA och kostar 189 kr

Den högra är från BOLAGRET och kostar 499 kr

Vilken skulle du helst köpa?

Tävling - Avslutad

image37
Chans att vinna ett par örhängen.
Denna tävling hittar här: http://retarded.blogg.se/1202758475_tvling.html#comment

Avslutas tors 14 februari (alla ♥dag) kl 20.00

Tävling - Avslutad

image36
Denna film + en påse geléhjärtan kan du vinna lagom till alla ♥ dag!
För att tävla, gå in här!

Tävlingen avslutas onsdag den 13/2

Tävling

Stinalee annordnar en tävling på sin blogg där man kan vinna ett tufft peacearmband från cocoo.se.
Tvälingen hittar du här: http://stinalee.blogg.se/1199381174_tvling.html#comment


Tävlingen avslutas när hon säger till

Tävling - Avslutad

image35
Tävlingen hittar du här.

Aslutas 14/2 (alla ♥ dag)

Tävling - Avslutad

Vinn detta armband här.
image34

Tävlingen avslutas 13/2


Favorit

Har en ny favorit sida... Älskar alla grejerna de har!         www.laninja.se

Dagens grej

image32image33

Tidnings- och skoställ
Wire
Du hittar det i silverfärg hos LaNinja. Perfekt att ha i hallen/köket/garderoben eller i vardagsrummet.
Använd det antingen som tidningsställ eller skoställ, eller varför inte bara som en vanlig hängare? Kanske till hattar eller liknande.
Kul grej tycker jag. Du hittar den här och den kostar 75 kr, vill du ha fler än en är det bara att hänga dem i varandra.

Natti natt

(-_-)zzz

Sov gott!

Längtar

tycker d e så jobbigt med det här avbrottet de har på nätterna, men har fått höra att det bara ska pågå i ca en vecka till..
Hoppas de håller det också!

Räddad!!

Sprang på en sida på någon annans sida..kolla in.. verkligen räddaren  nöden för mig o andra nybörjare! :)                      www.designadinblogg.se

Tävling - Avslutad

En utav mina favorit bloggare har en ny tävling
image31
Den skulle passa perfekt i mitt badrum som går i grönt!
Läs om det här.
Tävlingen däremot hittar du här. Önska mig lycka till!

AVSLUTAD


Dagens grej

image31

hittade jag på www.bluebox.se
Det är en Book Light som man sätter fast i boken o sen tänder. den drivs utav tre st AG3 batterier och man tänder den genom att trycka på en knapp längst ner.
Perfekt att ha som extra läslampa på tåget, bussen eller flyget.
Den kostar 115 kr & finns i fyra andra färger.

Tävling - Avslutad

image29
Denna enormt fina väska kan du vinna här.

Det är Blixman som har denna underbara tävling.

AVSLUTAD

Tävling - Avslutad

image28
Jag är nu med och tävlar.
Vill du vara med hittar du tävlingen här:
http://junitjej.blogg.se/1202566105_vinster_fr.html#comment

Avslutas tisdagen 12/2 kl 18.00

Skoställ??

image25
Detta är min låtsas systers garderob. Bra idé tyckte jag!
Hon hade massa plats längst ner i garderoben och en massa skor o hennes mamma hade ett gammalt vinställ.
Detta blev istället ett skoställ.
Suveränt!
Tack Bea för denn idé!

Badrum

Har haft blått i mitt badrum ganska länge nu. Det är en sån typisk badrums färg. Trist efter ett tag tyckte jag så nu kämpar jag för att hitta fina saker i grönt som passar in istället.
Inte så väldigt lätt faktiskt. men jag söker för fullt.

skulle ni hitta nåt så skicka gärna en länk med det.


Kärlek vid första ögonkastet!

Denna har jag velat ha sen första gången jag såg den.
Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.
Den är så fin i formen o skön att sitta på.
Snygg att ha i hallen :) och tar mini lite plats när den är uppfälld.
Finns dessutom klädsel till den har jag sett.
image23
Hittade den på https://www.formodesign.com/Default_fs1.asp
Där kostar den 1 350 kr
Den finns i både blank & matt polering, jag skulle nog vilja ha en matt polerad.
Ah va snygg den är!!


Dagens grej

Något man behöver när man lagar mat/bakar.
Då är diskmänken full med kastruller, skärbrädor, skålar, mjölpaket m.m.
Dessutom far det rundor mjölk, smjöl o stekfett i luften.
Pga platsbrist & mindre chans att spilla på kokboken skulle iaf jag vilja ha en sådan här.
image22
Den är både snygg & praktisk.
Hittade den på https://www.formodesign.com/Default_fs1.asp
där den kostar 295 kr
Det är ett kokboksställ.
Har sett liknande och billigare i andra butiker, men då är det ofta öppet framtill och då bytar ju boken sida automatiskt.

Brukar man inte stå i köket kan man ju ställa en fin tavla eller en fin bok i den istället.
eller varför inte ett fint album upplas eller ett fint uppslag i favorit boken?


Dagens grej

Nu ska jag testa att starta ett terkommande tema i min blogg.
Det kommer bli att jag lägger upp fina, häftiga, fula eller roliga grejer här på min blogg. med bild och hänvisning till vart ni hittar det. Tänker även skriva priset.
Det kan ju fungera som presenttips om ni så vill eller bara något att skratta åt eller kanske tycka är onödigt.
Ska leta upp en dagens grej nu.. återkommer strax med den :)

Butik

Hittade en helt underbar butik!
Jag vill dit, hade jag upptäckt den innan hade jag kunnit sticka dit igår när ja ändå va i stockholm.
Typiskt. men jag kommer till stockholm fler gånger.
http://www.berrydetails.se/
så fina saker :)
image21
dessa fina servetter hittade jag där bland annat.

Tävling

image20
En tävling ordnad utav http://kellybellybutton.blogg.se/1201480112_vinn_en_weekendbag_fr.html#comment
Jag försökte lägga in båda bilderna hon hade, men det gick inte.
Denna väskan har jag velat ha ett tag. skit snygg. hade passat bra till min skinn jacka. :)

Avslutas 14 februari (alla ♥ dag)

Tävling - Avslutad

image19
denna boken vill jag vinna. den är på engelska dessutom, hade varit riktigt bra träning samtidigt som det verkar vara intressant läsning. ni hittar tävlingen här: http://whattowear.blogg.se/1202222225_tvling_fashion.html#comment

AVSLUTAD

Tävling - Avslutad

image18
Detta häftiga armband vill jag verkligen vinna :)
Här hittar du det: http://hummingbird.blogg.se/1202327222_tvla_hos_mig.html#comment

Tävling - Avslutad & VUNNEN

image17
Här kan ni vinna detta jätte fina halsband: http://kennelgnistra.blogg.se/1202310586_tvling.html#comment

AVSLUTAD & VUNNEN
Grattis till mig själv!

Tävling - Avslutad

image16
Jag vill så gärna vinna. Te är mums, lyxigt med te direkt från Kina dessutom!
Tävligen hittar man på: http://junitjej.blogg.se/1202411188_vinn_kta_te.html#comment

AVSLUTAD

Tävling - Avslutad

image15
Jag är självklart med i denna tävlingen också :)
Denna plånbok kan du vinna här: http://ireneblomqvist.blogg.se/1202228221_tvlingen_igen.html

AVSLUTAD

Skoboxar

Hittade dessa på http://www.inreda.com/index.asp?kat=9&artg=&ANCHOR=8723
Så bra när man ska lägga undan lite skor. Inför vintern eller sommaren.
Skobox
Det är fyr pack & jag vill ha vill ha vill ha!

Hjälp!

Jag har hittat två super fina tavlor på Hellmanska Gården i Nyköping.
Det är SIA som har gjort dem och jag blev helt förälskad!!
De är vita i gips eller liknande, med utstående blommer. den ena med orkidé & den andra med någon annan blomma. Båda var mkt fina och kostade 300-400 kr.

Har du sett dessa på internet någonstans?
Jag har nämligen inte sett de på fler platser än där och jag vill så gärna ha dem!

Tävling - Avslutad

image8
Denna är jag med och tävlar om på denna sida: http://shopaholicmamman.blogg.se/tvling.html
Super fin!!

AVSLUTAD

Tävling - Avslutad

image6
Tävlingen finns på:
http://sweetkay.blogg.se/1202200699_t.html
Hon ville att man skulle lägga upp en bil på sin favorit sko.
Detta är min favorit sko!
image7

AVSLUTAD


Plattång

Brukar du använda plattång, men kanske inte hinner platta klart innan du ska iväg eller ska du iväg direkt efter att du plattat klart och vill ha plattången med dig, fast den inte hunnit svalna än.
På denna sida kan man köpa en plattångs ficka att lägga plattången i så att inte plattången bränner hål på väskan.
Suverän idé!
Kolla in varan på: http://flexibelle.info.se/
image4


Tävling - Avslutad

image4
Nu finns det en tävling där ni kan vinna
en body spray från Victorias Secret.
Tävlingen hittar ni på denna adress:
 http://xpresscoco.blogg.se/1202311018_tvling_hos_xpresscoco.html

Avslutas onsdag den 13 februari kl. 21.00

Tävling - Avslutad

Tävling hos Junitjej

image2
Den här tävlingen finns hos http://junitjej.blogg.se/ och den får du inte missa.

AVSLUTAD

Tävling - Avslutad

Jag verkligen älskar tävligar. Jag fick nys om en tjej som har en tävling på sin blogg här finns andressen dit:
http://enlitentax.blogg.se/
Så gå in där om du som jag älskar tävligar, man kan vinna en parfym :)

AVSLUTAD


Pyssel - Pärlplatta

Letade rundor efter lite kul & nytt pyssel på internet, lyckades hitta detta. http://svenska.yle.fi/matochfritid/hobbyartikel.php?id=2006
Så himla fräckt, aldrig tänkt på detta förut.
Man fixar till en bild i något program i datorn, sen sätter man pärlor i rätt färger. Så häftigt.
image3
Bilden är från sidan jag hittade det på.
Tänker definitivt göra något liknande sen.
Kanske med min underbara hund som motiv.

Duscha

ska skutta in i dushen så fort det blir ledigt på toa. haft en dusch ångest dag ida. sjukt att man har det ibland, eller är det bara jag?
man vet redan när man vaknar att man ska duscha denna dagen, men ändå drar man på det så mkt man bara kan.
Verkligen sjukt!
Nu blev där ledigt så nu får ja rusa.

Onsdag = Bugg

Onsdag idag, då är det bugg som gäller. Ska hänga me o kolla på ida me. Sen får man ju se om man får hoppa in o hjälpa till. proffs som man är. haha.. eller inte.
Ska bli kul iaf.
De har ju till o me haft läxa till ida, att lära sej stegen. men det vart ju inge svårt. Killarna skulle ju bara gunga lite.
o tjejerna skulle bara lyfta lite på fötterna. hoppas det blir mer givande ikväll.


Peter Pan

Filmen jag såg inatt blev Peter Pan. Utgiven 2003 tror jag. Det var alltså inte den tecknade verionen. Jag tyckte faktiskt att den var bra, väldigt söt o fin. Ingen jag hade hyrt klart men nu hade de den ju hemma.

Semledagen

Mums mums mums va d e gott me semla.. Ätit en idag. Men ätit desto fler innan i år.
Förresten, jag har kollat upp vad det kostar o allt sånt för mej o börja på powerlift igen. det ska bli nice!
det kostar 300kr.. för vårterminen gissar jag. hoppas att jag blir sponsrad. det började vecka 4 o jag vet inte när det slutar så får väl höra me dem som har det. ja menar så att det är lönt att man betalar 300kr. så att det inet bara är några få gånger kvar eller nåt.
Men det ska bli kul iaf.
Va i stockholm igår.. va på skojakt. hittade tillslut ett par suveränt snygga stövlar på Scorett!
De hade kostat 1099kr.. oj oj oj.. men det vart underbar rea o fick de för 450 :) super bra!
nu ska jag gå o se en film sen ska ja hoppa i säng..

Fredag

Såg klart filmen till slut. lyckades hitta en rengöringskasett, det var enklare än jag trodde.

Filmen va väl sådär bra. ingen jätte höjdare direkt.


Igår åkte vi o spelade bowling i nyköping. Det var super kul.
Bea vann, jag kom tvåa o sist kom pappa o hans tjej. trodde inte att det skulle gå så bra. gick så himla dåligt till en början för mej.
Lyckades väl få en strike eller nåt.
Pappa lyckades trampa över o in på själva banan & där va tydligen så halt att han trilla o la sej på rygg på golvet. där låg han o asgarva o snurra runt. gissa om det såg kul ut. hahaha.
jag skratta tills jag fick ont i hela kroppen.

Idag har jag o pappas tjej vart ute o gått i skogen här någonstans i närheten. blåste en del, men inte som stormvindarna igår. det var skönt o komma ut lite.

Idag blir det fondue på kvällen, ska bli väldigt gott! Längtar! Hade vart gott med chokladfonue till efterrätt, men blir kanske chips eller något isället. chokladfondue är så himla mättande o lätt att må illa efteråt eftersom man äter så himla mkt för att det är så gott.

Skönt idag att det är fredag, ska åka till Åkersberga imorgon o packa en del grejer. dax o flytta soffan skulle jag gissa.
Jag vill åka in till Stockholm o shoppa lite. Vill dra till Scorett, Nilson o lite annat. Second han hade vart kul me!
Får se när det blir av..


RSS 2.0