Välkomna!Nu när våren är här börjar vi krypa ur våra bon och besöka folk. Då kan det vara trevligt att möta en skylt som välkomnar oss.

Jag har gjort denna och satt i min trappuppgång.

Har använt mig av Hanging Keepsake som jag sen har målat med Acrylic Paint - White.
Eftersom jag inte är särskilt duktig på att texta för hand letade jag upp ett snyggt typsnitt till "Välkomna" texten och kom då över typsnittet "Scriptina". Jag lät bli att ladda ner det och skrev min text i rutan "Custom Preview", kopierade min text som visades i rutan och klistrade in den i ett word dokument och skrev sen ut den i lagom storlek.
Jag tog sen kalkeringspapper* som jag köpt någonstans för längesen. Gissar att det kan finnas i en välsorterad bokhandel. Det är suveränt för det går att använda om och om igen.
Jag kunde inte riktigt hejda mig själv utan kalkerade innan den vita färgen hade torkat helt. Vilket resulterade i att det blev lite färg från kalkeringspappret där jag hade lagt handens tyngd.
Men det gick bort ganska lätt med hjälp utav en topz nersprutad med Ajax universal rengöring.
Texten färglade jag sen med Acrylic Paint - Black.
När jag skrev texten "Hemma är inte där du bor, utan där du är förstådd" textade jag förhand. Då använde jag en helt vanlig tunn svart penna. Tog en jag hade hemma såhär ser den ut ifall någon undrar:

Till swirlarna lånade jag clearstamps av min syster Malin och använde stämpeldynan Acient Page - Coal black - Mini (mini räcker för mig eftersom jag inte stämplar särskilt ofta)
För att sätta fast de små rutorna i den stora använde jag mig utav Solid Ribbon - Black.

*(när det gäller kalkeringspapper skulle jag tro att man kan göra ett hemmagjort om man kladdar o täcker en bit papper med en massa blyerts)

RSS 2.0