Min gåva

Såhär såg mitt paket ut när det kom i brevlådanNär jag sen hade öppnat det så var det som ett paket till att öppnaJag älskar att öppna paket så det var superkul att det var typ inslaget två gånger :)

Detta var vad som var i :)
2 ljuslyktor, prickiga servetter och en brödkorg. Helnice! Har ju svart-vitt i köket så det passade helt perfekt!!

Tack ännu en gång "Rum med vita pasteller"


Svts tittarservice

 
Jag ringde precis svts tittarservice. De hade tydligen öppet dygnet runt, men o man ville ha svar på nåt mer ingående så gäller det nog att ringa på dagen mellan 14-19 för det blev jag hänvisad till.
Jag vill veta vad låten som går .."sunny day"... heter. Den var med i början av det senaste avsnittet av "Den Stora Resan".

Den är ju bara så skön!

Ska ringa imorgon igen fast mellan 14 och 19 istället.

Wish me luck!

Här kan ni se serien på svt play http://svtplay.se/t/113618/den_stora_resan

Kan man lita på tekniken?

Undrar om man verkligen kan lita på tekniken!? Jag hade mat i ugnen (halvfabrikat med potatishalvor, lök, broccolli o lite så) de skulle vara inne 20-25 min. så jag ställde mobilens timer på 20min för att jag inte skulle bränna det.
Men jag började tycka att det tog en väldans tid de där 20 minuterna så jag gick o kolla. jodå. allt är kolsvart i ugnen. hahaha. Kollade mobilen varför den inte ringt..och nej, jag hade inte tryckt in 20 timmar som man ofta råkar göra annars. denna gången hade jag tydligen inte hört timern gå igång.
Man sitter helt inne i sin egen värld och litar på att mobilen ska säga till efter 20 minuter, men nejdå. Så nu fick jag skjutsa in resten av påsen som jag la in i frysen innan och tänkte "mmm, ska bli gott och äta av dett nån mer gång sen" Men den gången får bli nu om 20 minuter istället.
Tur det bara är jag som ska äta, annars hade det aldrig räckt! (måste vara det längsta "vad gör du?" inlägget någonsin detta!)


Vita gåvor

Mitt vita gåvor paket kom till mig för längesen, men har legat sjuk. Har haft feber o en hel del andra åkommor.
Jag blev superglad, 2 ljuslyktor, en brödkorg och fina prickiga servetter.. kommer bild snart. jag hade lagt in bilder på datorn, men kan inte hitta dem nu så får ta nya imorgon.

Jag har skickat mitt paket också till min hemliga vän..som inte är hemlig längre eftersom det nu är avslöjat vem som gav till vem.

jag skickade gåva till "My own home"
My own home

och jag fick min gåva av "Rum med vita pasteller"

Rum med Vita Pasteller

Hoppas min vän blev lika glad för gåvan som jag blev för den jag fick!

RSS 2.0