Hemkommen efter scrapträff

Oj oj oj.. nu är man slut i huvudet. Men så kul jag haft det idag.
Hade ju tänkt lägga upp bilder som jag tagit och jag har fotat lite grand iaf. Men blir inga bilder ikväll, är på tok för trött dessutom kanske det ska bli lite allahjärtansdags-presenter utav det..har inte riktigt bestämt mig än.
Kan ni hålla er med bilder tills efter alla hjärtans dag?
Hoppas det för ni får helt enkelt vänta. haha.

Har suttit med folk runt omkring mig som jag känner sen tidigare vilket va väldigt skönt. Vi har fnissat o flamsat o tramsat konstant idag. Så enormt roligt vi har haft!

På sin plats när man kom låg en kasse, i den kassen fanns ett enfärgat papper, ett mönstrat papper och lite dekorationer. Med bara dessa + en stämpel eller foto skulle man sen göra valfri sak.

Under dagens gång kunde man alltså vara med i olika utmaningar, tre för att vara mer exakt. Materialutmaningen var den första.

Nummer två bestod av en skiss som man skulle använda sig av och sen göra något kort, Lo eller liknande men man fick använda sig utav vilka saker man ville.

Nummer tre var helt valfri i utförandet.. så när som på en sak, det skulle vara hjärttema på det hela.

Kursen gick alltså under hjärt- och kärlekstema. Passar ju perfekt nu lagom till allahjärtansdag.

Något som jag tyckt va superkul det är alla ideer o tips man fått lite varstans ifrån. Alla boxar och olika vikningar som alla andra gjort som man kan få tips på hur man gör. Hur kul som helst. Kom hem med några roliga mallar faktiskt.

När man snmält sig till träffen har man även kunnat anmäla sig till tre olika workshops. De tre olika var:
1. Att lära sig vika en korsettväska, så fin!
2. Altra en tittskåpstavla
3. Alcoinks på porslin och glanspapper.

Jag var med på workshop 1 och 2 eftersom jag kände att jag redan gjort 3an en hel del tidigare.

Korsettväskan blev jag inte riktigt helt klar med för jag la tiden på utmaningarna istället men jag har bara axelbanden/handtagen kvar att sätta fast.
Tittskåpstavlan är inte heller klar. Dekorationerna man fick till va en del rött i eftersom det var kärlek- och hjärttema. Jag kände att jag gärna ville ha tavlan hängandes uppe här hemma sen och ville då inte ha rött eftersom vi inte har ngt rött här hemma sedan innan (bara rött här hemma under julen) så jag tog hem det och ska fortsätta dekorera den en annan dag med lite vitt, brunt och beige.

Nu ska jag gå o hälla mig i soffan framför tvn och se på nån film som redan pågått i nån timme. vilken det blir vet jag inte men kikade på tv.nu och där va filmer igång på nästan alla våra kanaler just nu.

Längtar redan till nästa scrapträff, vilket jag hoppas blir snart!


Lika som bär nr2

Här följer nummer 2 i min miniserie av "Lika som bär"


 


Demi Moore

Jennifer Connely


 
jennifer connelly 


Scrapträff

Imorgon, Lördag ska jag på scrapträff anordnat av min mammas företag "Pysseltagen".
Vi ska hålla till på Gästis här i Örkelljunga och det ska bli såååå kul. Ska vara där nere hela dagen. :)
Ska packa grejer ikväll som jag ska ta med. Blir inte lätt, man vill ju inte ta med sig allt men ändå vill man inte känna när man är där att man saknar något hemifrån.
Undrar dessutom hur det ska gå för mig att pyssla på "beställning". Jag brukar bara känna mig inspirerad då och då. Brukar inte få inspiration när jag känner att jag "måste" pyssla. Men på kurser jag varit på innan har det ju i o för sej gått bra att pyssla på kommando. Så det ska nog gå bra, hoppas jag iaf. Får lägga upp bilder här sen på saker jag gjort under träffens gång..om jag nu får nåt gjort under kursens gång. haha. Man vet aldrig.
Men kul ska det bli iaf.

Ändrat utseende

när jag loggade in på blogg.se idag såg jag att de bytt utseende. vet inte ännu om jag tycker att det är till det bättre eller sämre. men det är förändrat iaf. lite kul när saker o ting förändras iaf. är allt som det alltid varit utvecklas man ju inte. så än så länge tycker jag det är positivt får man väl säga då. :P


Lika som bär nr1

Tänkte köra en lite liten miniserie med "lika som bär" har hittat ett par stycken under min tid som filmtittare o trott att det var samma person emellanåt, men sen kollat rollistan för att se att det i själva verket är en heeeelt annan.

Här följer nr 1 i min miniserie..

 

Javier Bardem


&


Jeffrey Dean Morgan


 


Klockor

Mailar med en kompis på facebook en del just nu o hon skrev något som va så klockrent och det fick mig att tänka på http://klockren.nu/ den e verkligen klockren!!

Sen skickade hon en klocka till mig.. o sen skickade jag en tillbaka.. nu väntar jag på att hon ska skicka en till tillbaka, men hon kanske inte riktigt hängde på min "trend" haha. Vet att hon läser bloggen lite då och då.. eller jag tror det iaf. jag kan ju inte direkt se om hon varit här mer än om hon kommenterat ett inlägg.
Nu ska hon iaf få se fler klockor.. och inte bara hon, alla ni andra ska också få se en del av alla tusentals klockor som finns uppe på internet..
Så villl du en dag veta vad klockan är.. vilket säkert egentligen är lättast att kolla bara längst ner till höger i skärmen, men lite roligare att kolla på nån av dessa, lovar!
Klicka, titta och NJUT!

http://billychasen.com/clock/

http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html

http://www.time-for-time.com/swf/myclox.swf

Nej, jag hittade inte fler som jag tycker är värda att visa faktiskt. Hade ju tänkt rada upp iaf ett tiotal, men icke. Jaja, vad är väl en klocka på bloggen? Den kan ju vara dötrist och tråkigt och och ....alldeles underbar!

Så kan det gå.


RSS 2.0