Klockor

Mailar med en kompis på facebook en del just nu o hon skrev något som va så klockrent och det fick mig att tänka på http://klockren.nu/ den e verkligen klockren!!

Sen skickade hon en klocka till mig.. o sen skickade jag en tillbaka.. nu väntar jag på att hon ska skicka en till tillbaka, men hon kanske inte riktigt hängde på min "trend" haha. Vet att hon läser bloggen lite då och då.. eller jag tror det iaf. jag kan ju inte direkt se om hon varit här mer än om hon kommenterat ett inlägg.
Nu ska hon iaf få se fler klockor.. och inte bara hon, alla ni andra ska också få se en del av alla tusentals klockor som finns uppe på internet..
Så villl du en dag veta vad klockan är.. vilket säkert egentligen är lättast att kolla bara längst ner till höger i skärmen, men lite roligare att kolla på nån av dessa, lovar!
Klicka, titta och NJUT!

http://billychasen.com/clock/

http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html

http://www.time-for-time.com/swf/myclox.swf

Nej, jag hittade inte fler som jag tycker är värda att visa faktiskt. Hade ju tänkt rada upp iaf ett tiotal, men icke. Jaja, vad är väl en klocka på bloggen? Den kan ju vara dötrist och tråkigt och och ....alldeles underbar!

Så kan det gå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0