Kort uppdatering

Har kommit hem från Mallorca. Längtar tillbaka så in i bänken! Vill dessutom till England nu också, träffade två väldigt trevliga killar därifrån. Hade varit kul att åka och hälsa på dem, men det får isf bli någon gång i framtiden.

För övrigt är jag fortfarande sjuk.. har varit i över tre månader nu. hur länge kan sånt här vara egentligen.
Nu är jag inne på min tredje antibiotika kur.. o när jag äter denna får jag inte vistas i solen.
tur då att jag varit i solen en vecka o fått lite färg..
Om jag inte mår bättre efter denna kuren är det röntgen som gäller för o se om de kan hitta nåt.
Är jag inte bättre i öron o näsa (snyter mig jämt o har massor med vätska i öronen, vilket resulterar i lock för öronen som gör att jag typ inte hör nånting) efter denna kuren så blir det spolning eller tämning eller vad det nu heter.. vet knappt vad de gör, men lät läskigt när doktorn berättade.

Jag mår alltså fortfarande inte bra, så mina vänner som säkert tycker att jag är dålig på att höra av mig, ni vet nu varför.. jag mår skit rent ut sagt. haha.

Har feber lite då o då och yrar en hel del.

Ni kanske undrar förresten hur jag klarade mallorca? jag hade precis avslutat antibiotika kur nr två när vi åkte dit och mådde lite bättre men blev sämre under tiden som vi va där.. tappade rösten helt bland annat så fick köpa mig ett litet block och skriva på så att jag kunde konversera med folk överhuvudtaget. Inte särskilt kul, blev ganska trött på att inte kunna hänga me när alla andra snacka.

Ha en trevlig helg allihop!

Pyssel

Ni bara måste kolla in min kusins blogg. Lotta heter hon. Hon gör så otroligt fina saker.Tryck på bilden för att komma till hennes blogg.

Jag är lätt avis!!

Lotta, vi måste ha en heldag då vi bara gjuter en massa!

Going on semester

Imorgon bär det av med buss till Nyköping..
Är framme vid fyra-tiden.På kvällen sen är det tidig sänggång som gäller eftersom vi ska åka från Nyköping redan vid fyra på morgonen.
Vårt plan till Mallorca, Alcudia (se pilen) lämnar nämligen Arlanda redan kl 7.00.Ska bli så härligt att komma till SOLEN!

image228

En bild från solresors hemsida.
Den kom upp när jag tryckte fram vårt hotell.

Det blir jag, pappa, Karin och Bea som åker.

Undrar hur lång tid det tar att flyga?

Trevlig helg!

RSS 2.0