Bion

Oj oj oj, va bra den va.

Jag ska inte avslöja nåt om filmen för er som inte sett den. men jag grät en snutt, vilket de andra inte hade gjort.

Det värsta av allt med hela kvällen va att det var jag och alla fjortisar som såg den typ, haha. Hur många tjejer som helst som sa Naaaaaaw så högt de bara kunde så fort det visades en bar överkropp eller så fort Någon av killarna i familjen Cullen visade sig.
Skärpning ni som går på bio, visa hänsyn till oss andra för sjutton!

Men oj oj oj va bra den va, jag vill lätt se den snart igen!

Bio

Ikväll ska jag iväg med syrran o hennes kompisar o se New Moon, ska bli så kul!

Älskar Twilight filmen o hoppas att New Moon uppfyller mina förväntningar.Vad tycker ni som redan sett den?


Önskelista 2009

Här följer nu min önskelista för julen detta året.


*Större minneskort till kameran (har 512MB nu och det kommer jag inte långt med)

*Hörlurar till min Mp3 (likadana som tidigare, nämligen dessa)

*Presentkort (Väla, Ikea, Pysseltagen)

*Böcker "Fint till jul", "Pysselsugen", "En fröjdefull jul", "Berlocker"

*Pysselväska/-fövaringkorg

*Strumpor (svarta med något upptill - så blir det lättare att para ihop dem o att skilja på vilka som är mina och vilka som är Pontus)

*Hela Twilight serien i pocket på svenska

*Sex and the city dvdbox

*Vänner dvdbox

*Svarta strumpor (med mönster upptill, tex Lindex)

*Scrapbooking lim

*Hårfön med tratt med piggar innuti

*Vetekudde som man värmer i mikron

*Dammvippa

*Ståltvål (sån som gör att lukter på händerna försvinner)


Underbara smycken

Kolla in denna sida, helt underbara smycken. Här kommer några av mina personliga favoriter.

Hot Air Balloon Up Up And Away Necklace Give Peace A Chance World Globe Necklace

Cupcake Charm Necklace Strawberry Ice Cream Cone Necklace

Chocolate Cupcake Necklace Chocolate Cupcake Post Earrings Nickel Free

Watermelon Slice Necklace Vintage Ivory Rose Earrings


Här följer några som jag tycker är helt underbara o lite galna

Baking A Cake Necklace Kawaii Pink Toaster Necklace

Cookie Jar With Miniature Cookies Necklace Tea With Milk Please Necklace

Miniature Juicer Dangle Earrings Birthday Girl Brooch Pin

Orange Cake Slice Necklace More Smores Please Necklace

Strawberry Banana Smoothie Necklace Ice Cream Sundae Necklace

Nacho Plate Necklace Tempting Taco Earrings


Vita gåvor

Nu är vi igång igen o ska skicka paket till varandra.. Denna gången är det jultema. Ska bli så kul o gå ut i affärerna o kika efter nåt som passar min hemliga vän vars blogg jag nu följer flitigt för att kunna lista ut vad hon kan tänkas gilla.

Blev tipsad på VitaGåvors blogg om frågor man kan svara på för att det ska bli lättare för min hemliga vän som ska skicka paket till mig, här kommer dem:

* Vilken jul kommer du köra på hemma i år? Den röda traditionella, den svartvita moderna? Eller romantiskt vitt & silver?
Jag är mer den som har samma varje år, men vi har inte så mycket julsaker har jag märkt. Saknar bland annat ljusstakar/julstjärnor till en del fönster (även om inte fönsterna är så många) så ska iväg till affärerna o leta inom kort. Blir nog en fin julstjärna till nåt fönster. Jag lyckades även ragga upp en gammal stjärna hos låtsas farmor & farfar som de inte använder längre. Så det ska bli kul o sätta upp den när vi varit och hämtat den.
Annars kör vi här hemma nog mer den treditionella julen tror jag. Jag gillar att julen är röd, har inget rött här hemma annars så känns lite kul att få upp färg när man tar fram julsakerna.


* Vad gillar du i julpynt väg? En hel del av denna frågan har jag nog svarat på i förra frågan. Men gillar inte guld direkt i julpyntsväg. Älskar däremot det "naturliga", beige o brunt med lite rött i tyger o så. Men en diskhandduk i rött o vitt som jag äger älskar jag, den är från GreenGate tror jag, underbar är den iaf. Jag gillar kitschigt, men absolut inte hemma hos mig själv.

* Dekorerar du hela huset/hemmet eller bara enstaka rum?
Dekorerar o dekorerar, jag tar fram ljusstakar i fönsterna men byter inte gardiner. Jag hänger inte upp glitter överallt heller, det hamnar bara eventuellt i granen sen när den kommer upp. Halmsaker är jag inget stort fan av, trots att jag har en hel del, men det är som jag ärvt och då får det komma fram iaf.

* Nämn dina favorit juldekorationer. Ett tovat hjärta som det står god jul på och min ängel som jag hänger i granen som varit min skyddsängel sen jag var liten. En sittande tomte som jag fått av min mormor, fick en ny tomte av henne varje år när jag var liten. Något jag älskat sen jag var liten är ett guldfärgat änglaspel som plingar.

* Tycker du om tomtar? Dekorerar du med tomtar? Jag har en hel del som jag som sagt fått av mormor när jag var liten, så fler tycker jag inte det finns plats till. Jag har så det räcker o blir över ibland.

* Hårda eller mjuka paket? Hmm, mjuka om det är strumpor eller diskhanddukar i dem. Haha, har fått världens dille på diskhanddukar märker jag. Det verkar jag inte kunna få för mycket av. Annars är det lika kul med hårda.

* Nämn något du inte kan vara utan på julen. Lussekatter, julgran, adventsljusstake, änglaspel, julklappar, Disney på julafton, julstrumpa och familjen såklart. 


Hoppas det hjälpt lite. Har lagt upp lite bilder från dagen vi julpyntade här hemma, kommer fler bilder snart på saker jag gjort själv.

Julpyntat

Idag har jag och min Sambo julpyntat lägenheten. Nu tycker väl ni säkert att det är enormt tidigt, men vi kände för det idag och dessutom så är Pontus (sambon) hemma så sällan. Vi tyckte att nu när vi väl känner för det och gar tiden så passar vi på. Så nu går vi här hemma o njuter av allt det julfina.
Granen har vi väntat med, tänkte att vi väntar med något så det blir lite kul senare lite längre fram också. Men det var så kul o se va vi har för pynt, för det glömmer vi lite varje år.

Nu ska vi sätta oss i soffan o njuta av hur fint här är!

    
 
  


RSS 2.0