Vunnit!!

Jag har hittills vunnit 5 tävlingar på min blogg.. Älskar att vinna och för att vinna måste man ju tävla, alltså älskar jag även att tävla..

Den första tävlingen jag vann var ett halsband från Kennel Gnistra i glas.Jag har även vunnit en wecam hos designadinblogg.


En till vinst jag vunnit är ett jätte snyggt armband, men det har jag inte fått ännu. Det är inne tävlingens arrangörs fel, definitivt inte, utan det är någon på postens fel.
Jag gick där hemma och längtade efter mitt nyvunna armband.. när det en dag damp ner ett kuvert till mig i brevlådan var där en extra lapp med, lappen var från posten och kuvertet var sönderrivet.
På lappen stod nånting om att det hade blivit sönderrivet på posten..
kuvertet var tyvärr märkt med ett "grattis" på framsidan och tävlings arrangörens bloggadress..  Den underbara männsika som höll i denna tävling var Guccimama så kan förstå att det var frestande för den på posten som fick det i sin hand. men man gör bara inte så att man river av ena hörnan och lägger armbandet i fickan som någon annan ska ha..
Jag fick tyvärr meddela Guccimama detta och hon gick och köpte ett nytt armband som hon skickade till mig, märkte inte kuvertet med antingen bloggnamn eller grattis denna gången eftersom vi trodde att det hade lockat..
Men även denna gång när det damp ner i brevlådan hade exakt samma sak hänt.. det va ju bara inte sant kändes det som..
Så nu hoppas vi verkligen på tredje gången gillt. Guccimama hade ju verkligen inte behövt köpa detta igen.. men hon insisterade..tänk om alla människor varit så snälla som hon.
Tack så hemskt mycket Guccimama för att det finns människor som du!
Här på bilden ser ni mitt efterlängtade smycke:


Jag fick även reda på häromdagen att jag vunnit ett par örhängen från Wictoria, gissar att de ligger o väntar på mig när jag kommer hem på måndag.. är nämligen uppe i mellan sverige och hälsar på min pappa.Idag har jag vunnit en vit rosett att sätta på skon.. Det är Lisa som själv tillverkat den. Passar ju perfekt på mina svarta lack skor som är helt släta och ganska tråkiga. De kommer ge mina skor ett lyft.Detta är nog allt jag vunnit.. skulle det vara någon som upptäcker att jag missat att skriva med något, så hojta till.
Jag kommer fortsätta tävla precis som vanligt.. Jag älskar ju tävlingar som sagt!


Kommentarer
Postat av: LISA

oj oj oj, vilken tur du haft! :)
Hoppas du haft en underbar kväll! :)
godnatt!

2008-04-12 @ 00:44:42
URL: http://lisaholmqvist.blogg.se
Postat av: Linda

Då var det dej Guccimama menade vann nämligen ett par örhängen men mitt kuvert var också sönderrivet när det kom fast det inte stod något eller innehöll(vad ja vet)något mer än örhängena

Så hoppas du fått ditt armband nu

2008-05-29 @ 17:07:25
URL: http://klockanlinda.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0