Mina modcloth halsbandsfavoriter

Helt underbar halsband från modcloth.com!!

Sew Charming Necklace
Friendly Robot Necklace
Fashionably Late Pocket Watch NecklaceCharlene the Unicorn Necklace
Under My Umbrella NecklaceGilded Goldfinch Necklace
Tempus Fugit NecklaceWorld's Tiniest Violin Necklace
The Elmira NecklaceIn the Sprig of Time Necklace
Over the Moon NecklaceBicycle Built For You Necklace
Globetrotter NecklaceTimed Race Watch Necklace
Party Snacks Necklace in PretzelParty Snacks Necklace in Candy
The Fob-ulous NecklaceOne Woman Band Necklace
Treasure Nest NecklaceProud As a Necklace
My Fair LocketCenterpiece Necklace in Baby Blue
Florence Nightingale NecklaceGarden Gazebo Pendant


Uppvaktning!

Måste bara vosa hur gullig min sambo va i måndags när han kom hem efter jobbet.
Han hade i och för sig missat att fixa något till mig trots pikar och påminnelse. Sa dessutom från början att det räcker med att han bara ritar en teckning eller vad som helst.. men åter till vad som hände i måndags...

Han ringde och sa att han hade slutat så jag satte igång med att laga mat och gick och låste upp dörren till honom så där skulle va öppet när han kom. Det dröjde ganska länge innan han va hemma men han är så pratglad och känner så mycket folk och brukar därför hyffsat ofta stanna o snacka me nån på vägen hem så jag reflektera inte direkt över det.
Sen ringde det på dörren och jag bara tänkte att va sjutton, han kan väl öppna själv men jag gick o ch öppna iaf.
Där stod han då med ett paket blommor, en papperspåse och mobilen i högsta hugg. På mobilen spelades en låt med text som innehöll raden "tre röda rosor" ♪♫♪♫♪
Det var så otroligt gulligt och oväntat att jag blev alldeles tårögd ♥När jag sen öppnade paketet med blommor sa han direkt "du får själv måla dem röda".. det var rosa rosor eftersom Gunilla i blomsteraffären inte vilje sälja de röda pga de va så långt gångna redan.
Sen la han dessutom till "och jag som fick för mig att låten löd -fem röda rosor- men det gjorde den tydligen inte" så han hade köpt fem rosa rosor.. :)
Men det var så gulligt och de står fortfarande väldigt fint i sin vas!
I papperpåsen låg ljusmanchetter till vår cultdesign-ljusstake. Där sa han "jag stod där nere och kunde inte komma på om vi hade en med tre eller med fyra ljus, men sen beslöt jag mig för att det måste vara en med tre vi har" så gick han och kollade på vår ljusstake... "Nej, det var en med fyra vi hade" hahaha. Så kul vi hade åt dessa småfel som ändå va så rätt. Det var ju sååååå gulligt av honom!Min fredag

Har jobbat idag, va hur kul som helst!
Va ensam med 5 barn till en början, men efter lunchen blev en hämtad. Så där va vi kvar, fyra barn varav två pojkar och två flickor. Perfekt uppdelning enligt mig iaf med tanke på att killarna höll ohop och tjejerna höll ihop. Vi hade väldigt roligt.
De skötte sig själva till en början. Lekte på två håll och sen när killarna ville spela tvspel höll jag de sällskap. Satte mig sen o bläddra igenom en bok om ansiktsmålning som jag hittade i bokhyllan.
Tjejerna kom sen och blev mycket nyfikna och exalterade..de ville ju självklart bli målade i ansiktet båda två.
Så jag gav mig ut på ansiktsfärgsjakt.. Hittade tillslut en del färger.
Det va ganska kul faktiskt. Den ena ville va en nyckelpiga så henne målade jag helt röd med en fuktig svamp. sen blev ansiktet inramt med svart med hjälp av en pensel och ett svart sträck mitt i ansiktet. Blev fyra prickar på var sida..jag gjorde som bilden i boken viasade.
Den andra tjejen hade precis fyllt år och ville därför vara "happy birthday"-tjejen i boken. Då tog jag fuktig svamp och gjorde hela ansiktet vitt. Rosa på ögonlocken ända upp till ögonbrynen och rosa läppar. Ögonbrynen skulle målas röda och sen målade jag 4 ballonger på ena kinden i olika färger. sen skulle det vara som serpentiner ur ögat på andra sidan. I pannan skulle man sen skriva Happy Birthday vilket hon ville ha också så det var bara att  måla dit, vilket inte va så lätt faktiskt. Men det blev helt ok, de tyckte det var superkul iaf.. undrar vad deras föräldrar tyckte.. haha.
Men barnen hade roligt, det är väl huvudsaken!?
Ikväll ska jag nog bara se på tv o sitta här framför datorn..
Jag ser varken på OS eller Let's Dance så det blir nog en kväll med femman för mig ikväll.
Solsidan som kommer efter Let's dance är ju ganska kul i o för sig, men jag brukar bara sitta o störa mig på den sortens humor o bli lite illa till mods...svårt o förklara men har ni sett det nån sång så vet ni nog vad jag menar.
På femman ikväll är det "The Big Bang Theory", vilket jag tycker är ganska kul. Efter det var det dessutom en film.."Basic Instinct 2". Hoppas bara att jag inte sett den eller att jag blir för rädd..det är nämligen en thriller. Men jag tror inte det är nån fara..om inget annat får jag väl sova med lamporna tända inatt.
Skulle det visa sig att jag redan sett filmen kan jag annars se Vampire Diaries på tv6.se, det hjälper till att stilla hungern efter den tredje twilight filmen som kommer på bio relativt snart.. Åh, va jag längtar.
Har börjat läsa twilight serien dessutom, har blivit ganska fast där måste jag erkänna.. Om ändå man kunde få vissa karaktärer levande ;) Alla syrrans kompisar har hela tiden lånat hennes böcker av serien, så nu när de är klara kan jag passa på att läsa dem i lugn och ro.
Till kvällsmat blir det nog stekt potatis och färdigköpt schnitzel. Ska bli gott fast är inte hungrig riktigt än.. men känner att det börjar komma lite nu under tiden som jag skriver om det...
Ni får alla ha en underbart trevlig fredagkväll!

Mina topshop smyckesfavoriter

Helt underbara små "Juveler" på topshop.com, jag bara MÅSTE dela med mig.
Mitt ha-begär blir såååååå stort!

Charms on Pin BroochBow Clock Brooch
Mirror PendantCameo Charmed Necklace
Cameo Charm BraceletWing Shape Earring
Swallow On Branch RingStone Owl Ring


Erbjudandefreak!

Är jag erbjudandefreak eller vad!?

I helgen såg jag en reklam¨på tv om att man kunde köpa tre Wella-produkter och få eb "Alice i underlandet"bok.
Men när jag var och handlande idag kunde jag inte hitta någon lapp om något sådant erbjudande. Jag kunde bara hitta rabattkuponger och erbjudande om att kunna Vinna biljetter till filmen eller nåt sånt. Men det var inte det de sa i reklamen på tv-lovar!
Gick sen in på Wellas hemsida, men där stod inget om några erbjudande överhuvud taget-lite dåligt enligt mig.
Försökte då kontakta dem via mail..eller typ mail, man kunde nämligen fylla i ett "kontaktformulär", men det blev bara ERROR när jag tryckt på skicka-knappen så jag tänkte att äh, jag struntar i detta.
Men sen tänkte jag om..
Så jag ringde dit. haha. Killen som svarade hade inte den blekaste aning så han skulle kontakta mig igen när han kunde hitta någon information. Hahaha

Snacka om att jag ÄLSKAR erbjudanden o gratissaker. Helt sjukt!

Är det någon som sett reklamen mer än jag så jag inte bara drömt alltihop!? typ trillat ner i ett stort hål som Alice. haha

Uppdatering (24/2 2010):
Han jag pratade med ringde senare på kvällen och informerade mig om att han inte hade lyckats få fram så mycket information om det ännu, men att han iaf hade fått lite info, vilket va att det tydligen va så att Coop hade detta erbjudande. Men jag är tveksam, borde inte det finnas på Coop då? Eller så missförstod han mig och fick reda på det här om att vinna biobiljetter eller film som jag nämde tidigare i inlägget.
Han skulle luska vidare och ringa igen om han fick tag på mer information om detta, men han har inte ringt än.

Hojta om ni ser eller hör något!

Lika som bär nr3

Här följer nummer tre i min lilla "lika som bär" serie

Har för mig att dessa till och med har spelat samma karaktär i någon av StarWars filmerna.

 

Natalie Portman


Keira Knightley

  


Vita gåvor

Så var vi igång igen..
Denna gången är temat Mat/Bakning. Inte så svårt, men inget tema för mig direkt. Tycker inte det är direkt kul att laga mat och baka. Eller jo, ganska kul..men HATAR att diska efteråt, vi har nämligen ingen diskmaskin. :(

Ska förenkla det lite för min hemliga vän..

I mitt kök har jag färgerna svart och vitt.
Böcker går bort, har nämligen alldeles för många kokböcker redan.
Diskhanddukar är alltid lika roligt (detta skriver jag på varje som ni kanske redan märkt, men jag älskar diskhanddukar)
Kryddor hade vart rätt kul, alltid skoj o prova lite nya smaker. Men starkt tål jag inte alls tyvärr.
Underlägg eller liknande hade vart rätt kul. Vi har Mairo blomma-tyg i svart vitt som ska bli gardiner så matchande saker med det hade varit trevligt om det finns.
Såhär der det tyget ut:Servetter går också bort. har jag med på tok för mycket nu. Bjuder hem folk för sällan för att det ska kunna användas upp. Använder nämligen hushållspapper när vi inte har gäster.
Någon dekoration till tårtor eller liknande-nej tack. Det är inget jag pysslar med.
En bakduk hade varit kul att ha. Det är inget jag äger sedan innan. Tror det heter bakduk, det jag menar är typ en diskhandduk fast som man lägger över bullarna när de kommit ut ur ugnen eller när de ska jäsa eller så.
Lite kul ingrediener tillsammans med ett recept hade ju också kunnat vara skoj och kanske formar till om det skulle vara typ bull-recept.

Nu kära vän får du komma på något utifrån detta så gott det går. Lycka till.
Vad jag själv ska ge min vän har jag ingen aning om ännu.


RSS 2.0