Underbara grejer

Det finns en butik i Gamla Stan i Stockholm som har mkt fina saker. MINH heter butiken. Room Service har varit där och handlat med inredaren Jon Eliasson. Det avsnittet sändes den 19 mars på kanal 5, missade du det kan du se det på nätet.
Deras nätbutik är tillfälligt stängd, men den öppnar i maj igen. Man kan göra beställningar fortfarande som vanligt under tiden, men beställningar o sånt tas inte om hand förän i maj.
Men butiken i Gamla Stan är öppet som vanligt. Aldrig varit i den fysiska butiken, måste dra dit när ja ska till Stockholm nästa gång. Vilket nog blir om en vecka eller nåt.
Klicka för att stänga fönstret
Denna otroligt snygga lotus lampa säljs där bland annat, finns i många olika färger. Den kostar 790 kr.
Bilden är lånad från MINHs hemsida.

Hjälp!

Jag eftersöker tips på vad man kan göra på första dejten..

Vad ska man hitta på?
Ska man testa nån sport, ska man då ta någon sport man kan eller någon man testat någon gång innnan eller ska man välja någon som man aldrig tidigare testat?
Är det förbjudet att göra samma saker som man gjorde med sin förra dejt?
Är det ok att kyssas på första dejten? Ska man använda tunga då?  Eller ska man max pussas på kinden när man säger hejdå för kvällen?
Är det fel att ta hem killen första dejten? Alltså att fika hemma hos någon utav oss eller ska man bara träffas ute.
Sak man fika eller äta middag, eller kanske både och?
Hur länge ska en första dejt vara?
Om man inte tycker att killen man dejtar är något, ska man framföra det på något vis? Hur och när isf?
Får man dejta flera stycken samtidigt?
Får man ha fler än en dejt per dag?
Bör man låta bli att prata om sitt/sina ex med dejten?
Bör man fråga på dejten om man ska träffas igen eller ska man vänta tills efter dejten är slut och då vänta tills någon utav oss ringer o då fråga när vi ska ses?
Så mkt frågor o förhoppningar om svar från er.
Snälla ni, hjälp mig!
Jag behöver lite tips nu när jag är singel.

Hjälp!!





Onsdag kväll

så var det onsdag.. fast onsdagen är ju snart slut. inte mkt som hänt idag, men det kan ju också vara för att jag somnade på soffan ida o vakna inte förän efter 2,5 timmar. det ni! Jag var så fruktansvärt trött.
När jag sen vaknade då vart det dax för room service & greys anatomy.. o då fick jag ju sitta kvar i soffan. så jag har spenderat en hel del tid i soffan idag.
Undrar när det blir att jag lägger mej ida, undrar framförallt när jag väl somnar..
Trött är jag ju inte, men seg som f*n är jag.
Har en sån där seg dag ida, hade en igår med.. undrar när de sega dagarna tar slut, hoppas det blir imorgon, för då måste jag verkligen städa mitt rum. Borde helst damma allt där inne också, vet inte nöär jag gjorde det sist, det var iaf inte till i julas så usch va dammigt där måste vara. knappt vågat titta efter.
Har en grön växt i mitt ena fönster som håller på att dö också, borde nog dra ner till byn o köpa en ny. Jag skulle försöka få liv i den eftersom att en del blad hade blivit bruna så jag beslöt mig för att klippa av alla blad som var lite bruna...tillslut var mer än halva växten borta... det slutade med att det bara blev fyra blad kvar.. hoppsan!
Inte riktigt det som var meningen, det var ju tänkt att den skulle se mer levande ut o bli mkt grönare, men icke.
Torsdag..hmm, då sänds väl private practice.. ska bli intressant o se, hoppas de ghar sån där previously i början, eftersom familjen missat spela in det till mig förra veckan.
Vad ska jag göra nu.. fundera på morgondagen


Tillbaka efter blogg semester

hej hej.
Herregus va längesen det var jag skrev något här. har hat massa annat o göra. bland annat har jag varit på kryssning i helgen.
Vi va ett gäng på sex pers som tog båten från stockholm o åkte över till tallin.
Under tiden som jag var iväg på kryssning började min hund löpa.
I veckan har jag i stort sett ingenting planerat.
Förutom på fredag, då en utav de svenskar ja träffade på båten antagligen kommer o hälsar på.
Vi hade sjukt roligt ihop, så det hade varit jätte kul o få lite besök.

Förresten så vill jag så gärna flytta hemifrån nu, men vart ska jag få de pengarna ifrån?
Är ju för sjutton arbetslös o utan inkomst.
Men gud så skönt det hade varit. Kunnat vara uppe hur länge jag velat, sätta in mina egna grejer i köksskåp och lådor. Ha bara mina egna grejer överallt! Oh va nice det hade varit!
När jag flyttar får jag ju börja med en etta gissar jag, men drömmen är ju ändå en trea, jag vill ju ha ett pysselrum där man kan ha allt pyssel framme hela tiden utan att det syns. så man kan stänga dörren om det rummet när där är stökigt.
I vardagsrummen skulle jag ha en platt tv, snygg bänk att ha dvd o så i. Hade dessutom gärna ägt ett nintedo wii o satt i den bänken bredvid dvdn. Något matsals bord ska jag inte ha i vardagsrummet, tycker det känns så onödigt, nej..jag ska bara ha ett helt vanligt köksbord i köket.
Jag ska inte ha någon vit soffa, trots att det är snyggt. Det blir ju så lätt skitigt o jag gillar att äta framför tvn.
Orkar dessutom inte tvätta sofftyget hur ofta som helst.
Det blir en tyg soffa iaf, skinnsofor är jag inte så förtjust i direkt. När man sätter sig är det jätte kallt, när man sen suttit där ett tag blir det helt svettigt o under hela tiden man sitter där kasar man ju. Så inte nån skinnsoffa för min del.
Bli nog en liknande den jag har nu tillsammans med syrran i vårt gemensamma vardagsrum. Vi har en skitsnygg o super skön brun tygsoffa. Skulle man spilla i den skulle det inte synas.
I köket vill jag inte ha öppna hyller som en del har, uan jag vill ha stängda skåp. Vita luckor tror jag det blir om jag själv får bestämma, annars något fint träslag. men då tycker jag att det ska vara samma träslag som köksbordet.
I hallen vill jag ha ett stort skoställ, är ju tjej o precis som många andra tjejer så har jag många skor.
Jag vill ha en stor garderob, gärna en walk-in-closet. inte så lätt o ha i en lägenhet dock, men drömma får man väl?
Hade vart nice o ha det med en stor tyg inklädd fotpall i mitten. skarpa lampor i taket o en spegel med lampor runt som de har i skådisars loger.
Där ska vara väl organiserat för smycken, skor, jeans, andra byxor, tröjor, klänningar o kjolar. Underkläder med såklart. Det hade varit underbart!
Just nu har jag en garderob och en byrå, men är så trött på att ha byrå.
Har blivit så förtjust i det alla gör med sina loppis fynd nu. Alltså att de hittar en sliten gammal skänk, skåp eller byrå för hundralappen på loppis, sen tar de hem o målar den i vitt, byter handtag på den o sen är den sååå snygg!
Jag vill ha det så i min lägenhet.
Det ska vara en skön blandning mellan gamla o nya saker, ljust o luftigt. gröna växter i fönsterna, ljusfat på bordet, fräsch frukt i fruktskålen, böcker i bokhyllan o fina handdukar i badrummet som matchar duschdraperiet, mattan och självklart varandra.
Men som ni nu förstått när ni läst detta så krävs det ju en vinst på någon sorst lotto först.
Jag vill ju förresten dessutom åka till Australien o hälsa på min Emma som är där o pluggar.
Inte sett henne på länge nu. Australien är ett ställa jag verkligen vill åka till. Hade  varit så himla kul nu speciellt eftersom hon är där så man får se hur hon har det också kan hon visa mig runt.
Nu ska ja kolla vidare på internet, ska nog kika in på nån kul inredningblogg, finns ju så himla många.

Alva är sötast!

Hej hej!
Min Alva är med i en tävling, där man ska rösta på bilder på olika hundar.
här är sidan:
http://crazyangel.blogg.se/1204309742_rsta.html
Gå in där och rösta på den som ni tycker är sötast, roligast..ja, ni förstår.
Men fy er om ni inte lägger er röst på nummer 17!
Alva är ju nr 17 ju.
Hon vill sä gärna vinna den rosa hooden på bilden nedan

image2547

Detta är bilden på Alva som är med i tävlingen

image64
Hon är väl ändå sötast??
Det tycker iaf jag :)



AVSLUTAD


RSS 2.0