Fredagens shopping

Jag och Pontus har funderat fram och tillbaka vad vi ska ha för "tema" i vardagsrummet. dvs vilken stil.
Vi har tillslut kommit fram till Afrika tema. Jag hade en del Afrika inpirerade saker sedan tidigare så det föll sig ganska naturligt.
När vi var och shoppade nu i fredags gick vi in i en butik i Ängelholm som heter Klotet. det är en rättvisemärkt butik.
Vilka härliga grejer de hade där.. ganska dyrt i o för sej.. men vi hade himla tur, där var nämligen rea :)
Halva priset på hur mkt som helst!Vi köpte fina elefanter och snygga ljusstakar. Båda handgjorda i Tansania.


Vi blev helt förälskade i denna "pinne" som vi först trodde att det var bara. haha. Vi fick fråga vad det var och då bad hon Pontus röra den. Han satte då handen på den, vi skrattade gott eftersom hon menade att han skulle ta upp den o typ vända på den. Haha. Tanken på att han trodde det typ skulle hända något om han la handen på den. så roligt" 
Han tog sen upp den o vände på den, det lät underbart! Som regn, fast härligare. Hon berättade att det är meningen att den ska låta som regn och att den används vid regndans. Vad som är innuti vet jag inte, för det glömde vi fråga men hon sa att själva "pinnen" är en kaktus som är vänd ut och in.
Den är ca 1 meter lång och så vacker att vi bara var tvugna att ha den!
Handgjord i Peru för övrigt.


När vi kom in i butiken spelades det härlig musik, det var denna skivan som gick. Det blev såklart att vi köpte den också.

 
Fick såklart syn på denna helt underbara afrika karta att hänga på väggen. Har inte lyckats hitta ngt bra ställe än. Sålänge hänger den uppe i gardinen. Den är handgjord i Tansania.

 
Denna ormen va bara så rolig, den fick följa med hem. Kan tyvärr inte ligga ihopringlad så den år ligga mellan tvn o högtalaren för att inte ligga helt rakt.

Visst var det underbara grejer!?

Vi har det iaf skönt i vårt lilla afrika :)

Kommentarer
Postat av: Sofie

det var fel;) det är faktiskt min häst som leker i bakgrunden, men kul att du gissade :) vilken äcklig läskig men cool orm du köpte ;)

2009-03-01 @ 14:22:14
URL: http://sofielou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0