Min fredag

Har jobbat idag, va hur kul som helst!
Va ensam med 5 barn till en början, men efter lunchen blev en hämtad. Så där va vi kvar, fyra barn varav två pojkar och två flickor. Perfekt uppdelning enligt mig iaf med tanke på att killarna höll ohop och tjejerna höll ihop. Vi hade väldigt roligt.
De skötte sig själva till en början. Lekte på två håll och sen när killarna ville spela tvspel höll jag de sällskap. Satte mig sen o bläddra igenom en bok om ansiktsmålning som jag hittade i bokhyllan.
Tjejerna kom sen och blev mycket nyfikna och exalterade..de ville ju självklart bli målade i ansiktet båda två.
Så jag gav mig ut på ansiktsfärgsjakt.. Hittade tillslut en del färger.
Det va ganska kul faktiskt. Den ena ville va en nyckelpiga så henne målade jag helt röd med en fuktig svamp. sen blev ansiktet inramt med svart med hjälp av en pensel och ett svart sträck mitt i ansiktet. Blev fyra prickar på var sida..jag gjorde som bilden i boken viasade.
Den andra tjejen hade precis fyllt år och ville därför vara "happy birthday"-tjejen i boken. Då tog jag fuktig svamp och gjorde hela ansiktet vitt. Rosa på ögonlocken ända upp till ögonbrynen och rosa läppar. Ögonbrynen skulle målas röda och sen målade jag 4 ballonger på ena kinden i olika färger. sen skulle det vara som serpentiner ur ögat på andra sidan. I pannan skulle man sen skriva Happy Birthday vilket hon ville ha också så det var bara att  måla dit, vilket inte va så lätt faktiskt. Men det blev helt ok, de tyckte det var superkul iaf.. undrar vad deras föräldrar tyckte.. haha.
Men barnen hade roligt, det är väl huvudsaken!?
Ikväll ska jag nog bara se på tv o sitta här framför datorn..
Jag ser varken på OS eller Let's Dance så det blir nog en kväll med femman för mig ikväll.
Solsidan som kommer efter Let's dance är ju ganska kul i o för sig, men jag brukar bara sitta o störa mig på den sortens humor o bli lite illa till mods...svårt o förklara men har ni sett det nån sång så vet ni nog vad jag menar.
På femman ikväll är det "The Big Bang Theory", vilket jag tycker är ganska kul. Efter det var det dessutom en film.."Basic Instinct 2". Hoppas bara att jag inte sett den eller att jag blir för rädd..det är nämligen en thriller. Men jag tror inte det är nån fara..om inget annat får jag väl sova med lamporna tända inatt.
Skulle det visa sig att jag redan sett filmen kan jag annars se Vampire Diaries på tv6.se, det hjälper till att stilla hungern efter den tredje twilight filmen som kommer på bio relativt snart.. Åh, va jag längtar.
Har börjat läsa twilight serien dessutom, har blivit ganska fast där måste jag erkänna.. Om ändå man kunde få vissa karaktärer levande ;) Alla syrrans kompisar har hela tiden lånat hennes böcker av serien, så nu när de är klara kan jag passa på att läsa dem i lugn och ro.
Till kvällsmat blir det nog stekt potatis och färdigköpt schnitzel. Ska bli gott fast är inte hungrig riktigt än.. men känner att det börjar komma lite nu under tiden som jag skriver om det...
Ni får alla ha en underbart trevlig fredagkväll!

Kommentarer
Postat av: Evelina

jag har bara några kaptiel kvar i sista boken nu...Har varit helt besatt av dem nu i 2 månader eller vad det nu tatt att läsa dem...

2010-02-27 @ 07:54:36
Postat av: Crea Diem

Hej! Kul att du vill vara med i min tävling, Välkommen!Har kikat runt på din härliga och roliga blogg,känner att hit återkommer jag gärna igen! La du märke till Sture vår hund.....honom köpte vi i Örkeljunga! Ha en fin fin dag/ hälsar Leni på Crea Diem

2010-02-27 @ 10:03:31
URL: http://creadiem@home.se
Postat av: Crea Diem

Jag bor inte så långt ifrån Örkeljunga.Du känner säkert till Hyllinge, där bor vi. Vi köpte Sture...(den svartvita hunden)som är en blandras,mellan Dansk/svensk gårdshund och Papillon för snart 8 år sedan. Kommer faktiskt inte ihåg vad kenneln låg någonstans...tror inte den hade något namn heller kenneln.Om jag minns rätt så låg den inte så värst långt ifrån centrum. Kanske känner du till uppfödaren? Ha en fin kväll!

2010-02-27 @ 15:02:49
URL: http://creadiem@home.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0